首页
登录
职称英语
Devlin Bootmaker is a company which manufactures and retails a very exclusive lu
Devlin Bootmaker is a company which manufactures and retails a very exclusive lu
游客
2025-06-18
38
管理
问题
Devlin Bootmaker is a company which manufactures and retails a very exclusive luxury brand of boots solely for men.
Devlin Bootmaker was founded fifty-five years ago by Mr. Keith Devlin, a Arizona rancher who found himself wearing out two pairs of boots every year and vowed to make the world better boots. Today his granddaughter still runs the company and actively participates in the design of new boots.
Our factory in Phoenix is state-of-the-art and we are able to handle any sized order. Devlin boots are hand-stitched from the finest leathers. They are well worth the extra cost if you are likely to be using your boots in particularly wet conditions. In addition, the boots are designed for style with contemporary design details added to the classic upper look and a unique outsole design for each style.
We offer a total satisfaction guarantee on all our products. If you are dissatisfied for any reason, simply send them with your receipt directly to the Returns Department at our order processing facilities in Phoenix, Arizona and you will receive a full refund of the purchase price.
Devlin Bootmaker Returns Department:
9577th Street, Suite C,
Phoenix AZ 85007
Phone:(602)542-1101 [br] What is true about the Devlin boots?
选项
A、It was founded by tailors.
B、It is a family business with a long history.
C、It has been on business for 15 years.
D、It manufactures boots for men and women.
答案
B
解析
这是一道对戴福林制靴公司的细节把握题。对照选项和原文可知,戴福林制靴是Mr. Keith Devlin创建的,“现在由其孙女经营(Today his granddaughter still runs the company…)”,因此这家公司是“家族企业(a family business)”。故(B)为正确答案。Devlin Bootmaker was founded fifty-five years ago by Mr. Keith Devlin,a Arizona rancher(戴福林制靴公司是亚利桑那州牧场工人Keith Devlin先生于55年前创建的),所以选项(A)、(C)和原文内容不一致。另外原文明确提到,这家公司只生产男靴,故选项(D)也与原文不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4124112.html
相关试题推荐
Thecompetitor’sattemptto______thenewcompanywasstopped.A、takeoffB、take
Thecompanyisfinanciallysound;______,thereisnodebt.A、inspiteofB、fore
Therehasbeenstrongcompetition;______,thenewcompanyhasmadegreatprofits
Thecompanyhasalltheresourcesrequiredtodevelopvery______projects.A、excit
Whenopportunitymatures,wewillconsider_____youourexclusiveagentinRussia
Manyacompany______everyefforttokeepincontactwithitscustomers.A、aremak
AtlantisSoftwareCompany______itsclientscompletesatisfactionwithallitspr
DevlinBootmakerisacompanywhichmanufacturesandretailsaveryexclusivelu
Thedirectorofthepublishingcompanywonderedifthereisanyonewhowouldhel
ManycustomersoftheCEEnergyConsultingwereopenly_______ofthecompany’s
随机试题
Whatiscorporateculture?Atitsmostbasic,it’sdescribedlikethe【M1】__
Whatattractscustomers?Obviouslythequalityofaproductdoes,butvisual
[originaltext]Whenyoustudyabroadandhavethetimeofyourlife,itcan
Losingweightishardenough.Keepingitoffisevenharder.Nowanewstudy
医疗保险的特点包括()A.医疗保险金的给付条件与疾病诊断直接相关 B.医疗保
()将商业银行声誉风险监管纳入持续监管框架,对商业银行声誉风险管理的有效性
下列适宜制成胶囊剂的药物是A:药物水溶液 B:药物油溶液 C:药物稀乙醇溶液
国际劳工公约对()发生效力。A.世界各国 B.会员国 C.公约批准国
运费栏目( )A.3 B.502/1099/2 C.502/1099/3
最容易导致前尿道(球部)损伤的是() A.骨盆骨折 B.骑跨伤 C.尾骨骨
最新回复
(
0
)