首页
登录
职称英语
From: Sean NovakTo: All EmployeesDate: Monday, March 20Subject: Visiting Scie
From: Sean NovakTo: All EmployeesDate: Monday, March 20Subject: Visiting Scie
游客
2025-06-16
28
管理
问题
From: Sean Novak
To: All Employees
Date: Monday, March 20
Subject: Visiting Science Reserves Coordinator
Molly Eakins from Science Periodicals Reserves will be setting up shop here in the Business School Library starting January 18, 20—. She will be working here during the duration of the construction of the Interdisciplinary Science Building, which will be going up right next door to us.
Molly will be located in the Business Periodicals Reserves unit and will be available Monday through Friday 9 a.m. - 4:30 p.m. Many of her afternoons will be spent on the construction site, so she has suggested that people who need to see her might have better luck in the morning. Her telephone and e-mail address will remain the same. [br] What does the e-mail announce?
选项
A、The hiring of a new coordinator
B、The creation of a new job position
C、The start of a construction project
D、The temporary relocation of a staff member
答案
D
解析
这篇文章是一封Molly Eakins临时向职员派遣任务而发送的电子邮件。题目Visiting Science Reserves Coordinator或是第一段的Molly Eakins from Science Periodicals Reserves will be setting up shop here,另外She will be working here during the duration of the construction of the interdisciplinary Science Building等等都提供了线索,从中我们都可以推断出(D)是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4120552.html
相关试题推荐
From:SeanNovakTo:AllEmployeesDate:Monday,March20Subject:VisitingScie
To:"SteveCashman"From:"IvanCocker"Date:Monday,February12,20—9:05
From:JonathanWong[mailto:jonathan.wong@hydetransport.com]Sent:Monday,Octobe
From:JonathanWong[mailto:jonathan.wong@hydetransport.com]Sent:Monday,Octobe
From:JonathanWong[mailto:jonathan.wong@hydetransport.com]Sent:Monday,Octobe
From:Ms.J.GibbonsTo:AllemployeesDate:July17,20__Subject:Requiredhour
From:Ms.J.GibbonsTo:AllemployeesDate:July17,20__Subject:Requiredhour
From:Ms.J.GibbonsTo:AllemployeesDate:July17,20__Subject:Requiredhour
From:HusseinGitaiTo:OlgaMontgomerySubject:ErrandsforMondayOlga,Iam
MEMODearMr.Shawn,Thankyouforvisitingmyofficeyesterday.Asyourequeste
随机试题
Whatweconsideraluxuryatonetimefrequentlybecomesa______;manyfamilies
ThesmallcoastaltownofBroome,innorthwestAustralia,isaremotevillag
Thestudentsayssheis______whensheisstudyingathome.[br]Themainprob
AirPollutionAirpollutionistypicallycau
Theauthorbelievesinthepassagethat______.[br]Whichofthefollowingstat
抹灰前的基层处理,下列哪项是正确的?( )A.抹灰前基层表面的尘土、污垢、油渍
《水利水电工程地质勘察规范》(GB50487—2008)根据黏粒含量把软弱夹层分
某公司董事会批准的2018年的财务报告报出日为2019年4月30日,所得税汇算清
利用广播电台的交通频道为出租车司机开办专题节目,符合选择传播媒介的A.持续性原则
图中所示的是“一带一路”沿线的中亚地区,下列说法正确的是: A.甲湖在成因
最新回复
(
0
)