首页
登录
职称英语
As the economy weakens, banks are increasingly squeezing customers who overdraw
As the economy weakens, banks are increasingly squeezing customers who overdraw
游客
2025-06-15
22
管理
问题
As the economy weakens, banks are increasingly squeezing customers who overdraw their bank accounts. Bank of America and Washington Mutual have jacked up their overdraft fees and made it easier for customers to be hit with multiple penalties The changes come as banks grapple with growing tosses from bad mortgage loans. Overdraft fees have increasingly become a source of profits Banks and credit unions collect about $ 17.5 billion in overdraft fees per year, the Center for (Responsible Lending says. Checking-account customers are "easy picking" for fees, says Jean Ann Fox of the Consumer Federation of America, because banks typically can take any money owed out of a customer s next deposit.
In April, ’Washington Mutual raised its overdraft fee in most states to $ 34 from $ 32. Also this year, the bank increased the number of times a day that a customer can be hit with this fee, from five to seven ’Washington Mutual spokesman Gary Kishner says the bank raises fees partly due to " competitive factors". This year, (Bank of America raised the fee charged on the first day a customer overdraws to $ 25 from $ 20. The bank also raised the number of times a customer can be hit with this fees per day to seven from five. And it’s told customers that most signature debit-card transactions will reduce their balances that same day and be subject to fees if there isn’t enough money in the account. (Before, consumers often avoided this fee if they deposited money before a purchase cleared
Bank of America spokeswoman (Diane Wagner says the bank adjusts fees to "establish more uniform pricing for our national franchise". [br] When will the balance on a customer’s card be reduced after a purchase?
选项
A、The same day the purchase is made
B、Whenever the purchase clears
C、Three days from the time of the purchase
D、The next day from the time of the purchase
答案
A
解析
文中第二段第6句提到:“And it’s told customers that most signature debit—card transactions will reduce their balances that same day”,可知正确项是(A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4120011.html
相关试题推荐
Customersmustfilecarinsuranceclaims______3monthsofthedateofservice.
Thefirm’scustomersinallareasconcernedare_______moreinformationinelect
WarrantyPolicyforS&SDurableSneakersAttentioncustomers!Weguaranteethat
WarrantyPolicyforS&SDurableSneakersAttentioncustomers!Weguaranteethat
WarrantyPolicyforS&SDurableSneakersAttentioncustomers!Weguaranteethat
Astheeconomyweakens,banksareincreasinglysqueezingcustomerswhooverdraw
Astheeconomyweakens,banksareincreasinglysqueezingcustomerswhooverdraw
BisworthTravelcustomerscanadjusttheirbookingat______extracostprovided
Thiswouldallowourcustomerstoget________informationaboutnewproductrel
Duringtheone-monthtrialperiod,customersareunderno______tosignanycontr
随机试题
(1)Logistically,itworkedoutbestformetoflyeastfromBostonLoganto
【B1】______TheInternet,whichmeansinterconnectednetworkofnetworks,link
AllEskimoslivemostoftheirlivesclosetosaltorfreshwater.Theymay
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
函是法定文种之一,理解函的定义的关键是要准确理解()的意义。A.请求批示 B
多条件覆盖是一种逻辑覆盖,它的含义是设计足够的测试用例,使得每个判定中条件的各种
十九大报告中指出,社会主义文艺是人民的文艺,必须坚持以()为中心的创作导向
现在的幼儿与几十年前的幼儿某些心理年龄特点,如思维的具体形象性、爱活动、爱游戏等
基金管理公司应当在()中披露本公司基金从业人员持有基金份额的总量及所占比例。A:
某公司普通股目前的股价为10元/股,筹资费用率为4%,上年支付的每股股利为
最新回复
(
0
)