首页
登录
职称英语
The Garden Fields
The Garden Fields
游客
2025-06-13
23
管理
问题
The Garden
Fields
Where dreams do come true!
Celebrate life’s special moments at The Garden Fields. With our enchanting gardens and Spanish-inspired courtyards, you can plan an occasion that will definitely be a unique experience for your clients and their guests. If you want to organize a formal garden wedding or birthday party, we can help you. The Garden Fields has different reception venues for anniversaries, corporate events, and other functions. In addition, we have affiliated catering companies ready to arrange extravagant meals for different occasions. We provide tables, seating, serving dishes, and floral arrangements. If you have any other requirements or additional requests for decorations, our expert event planners will do their best to accommodate you. Contact us today and let us help you create the celebration of a lifetime!
The Garden
Fields
20 Cluny Drive
Singapore
To make a booking or for further information,
please contact
The Garden Fields office
at 555-4144
or visit
www.thegardenfields.com. [br] What feature of The Garden Fields is mentioned?
选项
A、It has a variety of event facilities.
B、It offers vegetarian menu options.
C、It has on-site kitchen facilities.
D、It is famous for its collection of exotic plants.
答案
A
解析
本题应将选项中与feature of The Garden Fields有关的语句带回到原文中去查找并判断正误。根据“The Garden Fields has different reception venues for anniversaries,corporate events,and other functions.”这句话可知,The Garden Fields公司可为纪念日活动、企业活动和其他盛大的集会活动提供不同的接待场所,因此选(A)It has a variety of event facilities.。(B)、(C)、(D)在原文中均未被提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4116174.html
相关试题推荐
TeamBuilders,Inc.—GardenCity’sNumberOneproviderofteam-buildingworkshops
TeamBuilders,Inc.—GardenCity’sNumberOneproviderofteam-buildingworkshops
JointheCarolinaGardenClub!Gardenclubsareagreatwaytomeetnewpeople,
JointheCarolinaGardenClub!Gardenclubsareagreatwaytomeetnewpeople,
TheGardenFields
TheGardenFields
Successfulcandidateswill【K5】________theparksandgardensofthecityofTuck
Successfulcandidateswill【K5】________theparksandgardensofthecityofTuck
Successfulcandidateswill【K5】________theparksandgardensofthecityofTuck
Ayear-longsubscriptiontoGardeners’Monthlymagazinecostsjust$85.50,and
随机试题
Largeanimalsthatinhabitthedeserthaveevolvedanumberofadaptationsf
Secondlanguageacquisitiontheoryseekstoquantifyhowandbywhatprocess
A—feedbackJ—dataprocessingB—floppydiskK—datacapture
[originaltext]W:Howlonghaveyoubeeninourcountry?M:Ijustarrivedtwod
个人住房贷款的信用风险通常是因借款人的_________和___________
中国数字音乐市场收入由高到低排序正确的是:A.2016年>2017
图示为陇东陕北地区的一自重湿陷性黄土场地上一口代表性探井土样的湿陷性试验数据,对
关于死刑缓期执行限制减刑案件的审理程序,下列说法正确的是()。A.对一审法
某SDH通信传输设备安装工程,共5个站,其中3个中继站,2个终端站。本工程施工地
完全随机设计的单因素方差分析中,,则统计推论是A.各总体均数都不相等 B.各总
最新回复
(
0
)