首页
登录
职称英语
MEMOTO: StaffFROM: Margaret Vonnegut, administrative assistantDATE: January 1
MEMOTO: StaffFROM: Margaret Vonnegut, administrative assistantDATE: January 1
游客
2025-06-12
41
管理
问题
MEMO
TO: Staff
FROM: Margaret Vonnegut, administrative assistant
DATE: January 14
SUBJECT: Employee Benefits
Management has decided to upgrade the medical insurance coverage of all employees. Beginning this year, each permanent employee may declare two family members, who will also be entitled to full medical and hospitalization benefits. Probationary employees, on the other hand, will receive an additional $100 in coverage for two dependents. Details of the new coverage have been posted on the Web board for your convenience.
A representative from Healthpath will come by tomorrow morning at 10 a.m. to gather the information necessary to modify your insurance plans. They will also answer any questions you may have about the new policies. If you are unable to attend, please contact the personnel department so that they can collect the necessary information and forward it to Healthpath. We appreciate your cooperation in this matter.
Thank you. [br] According to the memo, what will happen tomorrow?
选项
A、All staff will fill out application forms.
B、New contracts will go into effect.
C、A visitor will collect information.
D、Employment interviews will be conducted.
答案
C
解析
本题是问明天将会发生什么,因此应定位至原文中提及与题目核心词tomorrow相关内容的部分。原文甲提到“A representative from Health path will come by tomorrow morning…to gather the information necessary to modify your insurance plans.”,即明天Health path公司的职员将到办公室来收集修订医疗保险计划所需的信息,因此(C)A visitor will collect information.为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4115975.html
相关试题推荐
MEMOTO:StaffFROM:MargaretVonnegut,administrativeassistantDATE:January1
LocalHospitaltoHaveBetterFacilitiesAKRON,Ohio,August14-TheMargaretL
LocalHospitaltoHaveBetterFacilitiesAKRON,Ohio,August14-TheMargaretL
To:SalesStaffFrom:EdwardHouse,SolepadAssistantManagerSubject:Silvercup
To:SalesStaffFrom:EdwardHouse,SolepadAssistantManagerSubject:Silvercup
TheboardmembersofPortiaCoffeeCompanyhave______someadministrativechanges
TO:EventsStaffFROM:MarinellaGarnet,ProjectManagerSUBJECT:UpcomingSemin
TO:EventsStaffFROM:MarinellaGarnet,ProjectManagerSUBJECT:UpcomingSemin
MEMOTo:JosephPruitt,MarketingManagerFrom:C
TO:EventsStaffFROM:MarinellaGarnet,ProjectManagerSUBJECT:UpcomingSemi
随机试题
Whenonerestaurantisasgoodas______difficulttochooseafavorite.A、another
Respectbeginswithintheindividual.Theoriginalstateofrespectis【B1】
DoestheInternetMakeYouDumber?[A]TheRomanphilosopher
Theterm"qualityoflife"isdifficulttodefine.It【C1】______averywides
Anoldfriendfromabroad,whomIwasexpectingtostaywithme,【B1】______fr
小学音乐《放马山歌》主要教学过程及板书设计 (一)教学过程 1.导入新课 (1)教师向学生提出两个问题: ①同学们听说过“泼水节”、“孔雀舞”吗?②你
A.硝普钠 B.β受体阻滞剂 C.毛花苷C(西地兰) D.地西泮 E.间
刘某为了提高个人在网络上的知名度,编造居民用天然气要大幅涨价的信息并利用网络传播
与2001年相比,2007年工业地价增长率提高了:() A.8倍 B.3
求助者一般资料:男性,21岁,未婚,大学生。 求助者主诉:紧张,心慌,容易疲
最新回复
(
0
)