首页
登录
职称英语
Join the Team at Pan-Global Web!Pan-Global Web Designs, based in Montreal, is s
Join the Team at Pan-Global Web!Pan-Global Web Designs, based in Montreal, is s
游客
2025-06-12
7
管理
问题
Join the Team at Pan-Global Web!
Pan-Global Web Designs, based in Montreal, is searching for a full-time graphic artist. This job is for professional artists with at least two years of experience in a related field. Applicants must have graduated with a relevant degree, and be willing to move to Montreal by November 1. Those with strong French skills are also preferred.
Successful applicants will receive two weeks of training, along with a competitive salary package and a moving allowance. The position also includes medical benefits and quarterly incentives.
Those wishing to apply should send a resume and cover letter to hrpanglobal@global.net. Applicants who meet our criteria will be contacted for an interview. The deadline for application is September 19. For further information, contact our human resources department at(503)555-8899. [br] What is indicated about Pan-Global Web?
选项
A、It has international branches.
B、It will sponsor a graphic arts workshop.
C、It provides staff with medical insurance.
D、It is moving its Montreal office.
答案
C
解析
本题应将选项中与核心词Pan-Global Web有关的内容带回到原文中去查找并判断正误。(A)、(B)在原文中未被提及。原文中提到“The position also includes medical benefits…”,即Pan—Global Web公司招聘广告中提到的这一职位也包含医疗福利,(C)与原文内容一致。因此(C)It provides staff with medical insurance.为正确答案。(D)在原文中未被提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4115675.html
相关试题推荐
JointheTeamatPan-GlobalWeb!Pan-GlobalWebDesigns,basedinMontreal,iss
JointheTeamatPan-GlobalWeb!Pan-GlobalWebDesigns,basedinMontreal,iss
JointheTeamatPan-GlobalWeb!Pan-GlobalWebDesigns,basedinMontreal,iss
InpreparationforhernewpositionattheMontrealbranch,Ms.Thatcherchoset
InpreparationforhernewpositionattheMontrealbranch,Ms.Thatcherchoset
JointheTeamatPan-GlobalWeb!Pan-GlobalWebDesigns,basedinMontreal,iss
JointheTeamatPan-GlobalWeb!Pan-GlobalWebDesigns,basedinMontreal,iss
JointheTeamatPan-GlobalWeb!Pan-GlobalWebDesigns,basedinMontreal,iss
随机试题
WhichofthefollowingsentencesindicatesABILITY?A、Thepolicearedoingallth
WinstonChurchillfirmly______hisannouncedaimofwinningthewar.A、adheredto
[originaltext]Insectsanddiseasesthatattackfoodcropsaremovingasris
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasur
关于保险公司偿付能力的说法,正确的有()。A.某保险公司偿付能力不足说明该公
五倍子主产于A.河南、安徽B.广东、广西、福建C.东北三省D.青海、甘肃E.四川
源于肝外的疾病,同时检测GGT和ALP的结果为A.GGT与ALP同时升高B.GG
肾结核的早期表现特点是A.顽固性膀胱刺激征 B.急性尿潴留 C.尿失禁 D
次水杨酸铋是A.吸附剂 B.抗动力药 C.抗分泌药 D.微生态制剂 E.
建设工程采用流水施工方式的特点是()。A.施工现场的组织管理比较简单 B.
最新回复
(
0
)