首页
登录
职称英语
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0765_201907[/img]Derma HouseDo you spend th
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0765_201907[/img]Derma HouseDo you spend th
游客
2025-06-12
37
管理
问题
Derma House
Do you spend thousands of dollars on over-the-counter medications that fail to solve your skin problems? If you want to have that clear and youthful-looking glow, come to Derma House. We specialize in customized skin treatments that match your skin type. Our dermatologists use state-of-the-art equipment and solutions based on natural ingredients for acne, skin whitening, and anti-aging treatments.
Discover what Derma House can do for you. Visit any of our clinics from May 6 to May 10 to get a free consultation and 20 percent off on any regular facial treatment.
Derma House is an affiliate of Skin Medical Center.
www.dermahouse.com
Dial 555-8471 [br] What is NOT mentioned about the Derma House?
选项
A、It utilizes natural ingredients.
B、It offers a personalized service.
C、It provides affordable cosmetic surgery.
D、It has a number of different locations.
答案
C
解析
本题需要在文章中搜索题目核心词the Derma House的相关内容并与选项进行对照。原文中提到“Our dermatologists use…solutions based on natural ingredients…”,即Derma House医疗中心的皮肤科医生采取以天然材料为基础的疗法,因此(A)与原文内容一致。原文中提到“We specialize in customized skin treatments that match your skin type.”,即Derma House医疗中心针对每位顾客的皮肤类型提供定制化的皮肤治疗服务,故(B)与原文内容一致。(C)在原文中未被提及,故(C)It provides affordable cosmetic surgery.为正确答案。原文中提到“Visit any of our clinics…”,即可以访问Derma House医疗中心的任何一个分诊所,故(D)与原文内容一致。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4114569.html
相关试题推荐
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0765_201907[/img]DermaHouseDoyouspendth
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0765_201907[/img]DermaHouseDoyouspendth
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0765_201907[/img]DermaHouseDoyouspendth
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0908_201907[/img]MJACleaningServices250G
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0908_201907[/img]MJACleaningServices250G
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0897_201907[/img]BrosnanLaw
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0897_201907[/img]BrosnanLaw
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0879_201907[/img]
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0685_201907[/img]SPECIALCOURSESWouldyoul
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0685_201907[/img]SPECIALCOURSESWouldyoul
随机试题
TokyoisdifferentfromLondoninthat______.[br]Whatdoesthewritersayabo
[originaltext]M:ItseemsthateachtimeIcometothisrestaurantthepriceof
MarinearchaeologistsrecentlydiscoveredunderwaterinanancientMediterranean
Maypeoplelikethegiganticwhales.Humansympathy【C1】______whalesisonl
机电工程非金属材料主要有()两大类A.高分子材料和无机非金属材料 B.非金属
软件开发中的瀑布模型典型地刻画了软件生存周期各个阶段的划分,与其最相适应的软件开
金融稳定(?)在《有效风险偏好框架制定原则》中特别强调了限额在传导风险偏好方面的
在临床医学研究中,对待受试者的正确做法是()A.对受试者的负担不可以过分强调
患者男,47岁。主因“发热、腹痛、腹泻2天”以“细菌性痢疾”收入院。患者每日排便
目前最为流行的结构化金融衍生产品主要是()。 A.商业银行开发的各类结构化理
最新回复
(
0
)