首页
登录
职称英语
What is the purpose of the talk? [br] [originaltext]This is Hannah Schofield fo
What is the purpose of the talk? [br] [originaltext]This is Hannah Schofield fo
游客
2025-06-08
24
管理
问题
What is the purpose of the talk? [br]
This is Hannah Schofield for Radio Net 36 reporting from the New Spirit Recreation Center. As many of our listeners know, Roger Dennis is a local entrepreneur who has a very successful computer software company. Three years ago, he made a substantial donation for building a public recreation facility. Well, that facility opens today, and it’s quite spectacular. It features a large indoor and outdoor playing area, and provides for a variety of sports with plenty of seating for spectators. The complex also includes a swimming pool, locker rooms and a large snack bar. Use of the facility is available for all city residents at a reasonable rate.
选项
A、Advice for financial investments
B、Tickets to cultural events
C、Discounts on computer software
D、Use of a recreational facility
答案
D
解析
文章中的“use of the facility is…”这个部分就是正确答案所在的位置。文章是对于一个娱乐设施开放的报道,掌握了这一点之后再看4个选项,由于与这个内容相关的选项只有(D),所以选出正确答案非常容易。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4109065.html
相关试题推荐
[originaltext]Areweexpectingameetingsometimethisafternoon?(A)Yes,wee
[originaltext]Theyalreadywrotetheproposal,didn’tthey?(A)Yes,that’sapp
[originaltext]Theyalreadywrotetheproposal,didn’tthey?(A)Yes,that’sapp
[originaltext]Theyalreadywrotetheproposal,didn’tthey?(A)Yes,that’sapp
[originaltext]Theyalreadywrotetheproposal,didn’tthey?(A)Yes,that’sapp
[originaltext]CouldyoupleaselookoverthisformbeforeIsendit?(A)Yes,i
[originaltext]HasthehiringcommitteefoundsomeonetoreplaceKen?(A)Kenwi
[originaltext]HasthehiringcommitteefoundsomeonetoreplaceKen?(A)Kenwi
[originaltext]HasthehiringcommitteefoundsomeonetoreplaceKen?(A)Kenwi
[originaltext]HasthehiringcommitteefoundsomeonetoreplaceKen?(A)Kenwi
随机试题
Readtheextractbelowfromabank’sadvicetobusinessesaboutfindingandk
Ithinkit___________hightimethey___________totakeyoumoreseriously.A、w
Writeanoteofabout50—60wordsbasedonthefollowingsituation:You
[originaltext]W:Hey,Tom,what’sthatyou’rereading?M:It’saletterfroma
Itisdifficulttogiveadescriptionof【C1】______becausetheyvaryfromstat
神经性食物中毒的主要特征是A、腹泻、呕吐、米泔水样便 B、眼肌及咽肌瘫痪 C
以下选项是无毒的药物是A.商陆 B.芦荟 C.甘遂 D.京大戟
砒霜是A.处方药B.非处方药C.放射性药品D.毒性中药品种E.西药毒药品种
铁路路基支挡结构采用抗滑桩,根据《铁路路基支挡结构设计规范》(TB10025—
收益法适用于具有投资开发或再开发潜力的房地产的估价,如待开发的土地、在建工程、可
最新回复
(
0
)