首页
登录
职称英语
Who most likely is giving the talk? [originaltext]Thank you for visiting the Gem
Who most likely is giving the talk? [originaltext]Thank you for visiting the Gem
游客
2025-06-05
28
管理
问题
Who most likely is giving the talk?
Thank you for visiting the Gemstone History Center. This facility exhibits over 1,000 specimens of minerals from the Sierra Madre Mountains and from different countries. So you will see uncut rubies and sapphires from sources all over the world. And our stunning varieties of minerals, many of which glow when viewed under a special light, are sure to amaze you. We encourage you all to touch and handle these large stones as you make your way around the center. Our tour will last about an hour, and afterward you can visit the gift shop. Now let’s get started.
选项
A、A mining engineer
B、A tour guide
C、A shop clerk
D、A gemstone analyst
答案
B
解析
本题是询问说话者的身份,不要漏听与身份和职业有关的表达。介绍中提到“Thank you for visiting the Gemstone History Center.”,即欢迎参加宝石历史中心,最后说“Our tour will last about an hour…Now let’s get started.”,即参观时间约1个小时,现在开始游览,由此可知说话者的身份是导游,故正确答案是(B)A tour guide。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4104535.html
相关试题推荐
Whatwassenttothefactory?[br][originaltext]Goodmorning,Mr.Arti.Mynar
Whatwassenttothefactory?[originaltext]Goodmorning,Mr.Arti.Mynarneis
Whomostlikelyisgivingthetalk?[originaltext]ThankyouforvisitingtheGem
WhattypeofbusinessisMegan’sThreads?[originaltext]Doyouwishyoucoulden
Wherearethelisteners?[br][originaltext]Goodmorning,andwelcometothe39
Wherearethelisteners?[br][originaltext]Goodmorning,andwelcometothe39
Wherearethelisteners?[originaltext]Goodmorning,andwelcometothe39thann
Forwhomisthemessagemostlikelyintended?[br][originaltext]Goodafternoon
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]M:Jena,havethecementtr
Whyisthemanpleased?[br][originaltext]M:Ms.Compton,I’msohappywithth
随机试题
Thetycoonissaidiiithenewspaper______thedaybeforeyesterdayonhisway
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupp
Inthefirstsentence,thewritersays"itisclaimed"because______.[br]Peop
对下面这首新诗思想内容的理解,不恰当的一项是: 三代 臧克家 孩子, 在
下列选项中血小板相关免疫球蛋白含量减低的是A.系统性红斑狼疮 B.同种免疫性血
在氧化铝料浆配置工序中,进入布袋收尘器内检修或清理更换布袋时,易发生的事故类型是
从优势视角出发,社会工作者致力于为服务对象增能。为此,在制订服务计划时,社会工作
1974年德国赫斯塔特银行的破产,促成了国际性金融监管机构()的成立。A.国际
加强职业道德修养的正确方法是()。 (A)在学习上,看别人怎样做,自己就怎样
(2014年真题)用于测定砌筑砂浆抗压强度的试块,其养护龄期是()天。A.7
最新回复
(
0
)