首页
登录
职称英语
What type of business is Finders Buyers? [br] [originaltext]If you are searchin
What type of business is Finders Buyers? [br] [originaltext]If you are searchin
游客
2025-06-04
28
管理
问题
What type of business is Finders Buyers? [br]
If you are searching for the perfect gift for a friend or family member, then your search is over! At Finders Buyers, which opens on September 30, you will find unique and creative presents for the special people in your life. We have items for people of all ages, from babies and children to teenagers and adults. So come on down to 18 Crescent Avenue and see what we have to offer! To improve your shopping experience, please visit www.findersbuyers.com for thousands of gift ideas. Also, get a chance to win big discounts during our upcoming sale on October 2.
选项
A、It has the best prices in town.
B、It specializes in arts and crafts.
C、It sells a wide range of products.
D、It offers elegant clothes.
答案
C
解析
题目是在询问说话者提到的与Finders Buyers商店有关的内容,应该仔细听与题目的中心语Finders Buyers相关的内容。广告中提到“We(Finders Buyers)have items for people of all ages.”,即这家商店拥有适合各个年龄段的产品。因此正确答案是(C)It sells a wide range of products.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4103546.html
相关试题推荐
Whatisthepurposeofthisadvertisement?[br][originaltext]Withmoreandmor
WhattypeofWebsiteisbeingadvertised?[br][originaltext]LookingforaWeb
WhattypeofWebsiteisbeingadvertised?[br][originaltext]LookingforaWeb
Whoisthespeakermostlikelytobe?[br][originaltext]Ifoundaccommodation
Whoisthespeakermostlikelytobe?[br][originaltext]Ifoundaccommodation
Wheremostlikelyisthisannouncementtakingplace?[br][originaltext]Hello,
Whomostlikelyisthespeaker?[br][originaltext]Hi,I’mCaseyEverswithyou
Whomostlikelyisthespeaker?[originaltext]Hi,I’mCaseyEverswithyournews
Whatisthemaintopicofthisreport?[br][originaltext]LastweekNovaMotors
Whatdoesthespeakersaytoavoidbeforeexercise?[br][originaltext]Asaper
随机试题
ThetransformationofjournalisminIndia—theworld’slargestdemocracyand
【S1】[br]【S7】many→much单复数误用。因为child’sownhappiness是不可数名词,所以只能用asmuchas修饰。
设X1,…,Xn是取自总体X的容量为n的样本,总体均值E(X)=μ未知,μ的无偏
患儿,2岁,精神、运动发育落后,有特殊面容,呈两眼外眦上翘,两眼内眦距离增宽,鼻
监管部门通过现场检查还要检查非现场监管难以监管和发现的问题,这些问题主要是(
下列说法正确的是()A.我国对证券经纪业务营销的监督管理主要体现在对开展证券经
氯霉素滴眼液A.洗剂 B.无菌制剂 C.糖浆剂 D.合剂 E.散剂
物业环境管理包括物业管理区域内()。A:园林绿化B:白蚁和虫害防治C:物业
在统计调查方案中,基本内容一般包括()等。A:调查的目的和任务B:调查的时间
下列关于可转换公司债券的说法中,正确的有()。A.企业发行的可转换公司债券
最新回复
(
0
)