首页
登录
职称英语
Task One For questions 13—17, match the extracts with the jobs, listed A—H. Fo
Task One For questions 13—17, match the extracts with the jobs, listed A—H. Fo
游客
2025-06-02
62
管理
问题
Task One
For questions 13—17, match the extracts with the jobs, listed A—H.
For each extract, decide what the speaker’s job is.
Write one letter A- H next to the number of the extract.
A. computer consultant
B. part-time telecommuter
C. marketing manager
D. secretary
E. accountant
F. full-time telecommuter at home
G. boss
H. assistant [br] ______
PART TWO
1F:
Well, my job is as a secretary to one of the doctors. And my duty is writing reports. Well, I mean my boss dictates them to me, and I type them.
The people in the company are nice. I like the people I work with but don’t really like the job itself. It is boring. All that dictation. The only good thing is that I can learn a lot of English. All the reports are in English!
2F:
I work in a large international company. They have a training programme for people from university and my job is marketing manager.
I often go out with the sales representatives to visit customers.
3M:
I’m a computer consultant. I work for IBM. I’m based in Connecticut. I telecommute with clients all over the States and in London and Paris, too. I spend about 100 nights a year on the road, but I manage to keep in touch. Hotels can be a bit of a problem. Some of them don’t understand the kind of things I need, you know, a desk with good lighting, a phone jack, and somewhere to plug the equipment in. But it’s much better than when I first started. In fact, most of them are really computer-friendly now.
4F: I work for an investment company in New York City. I work as a part-time telecommuter. It’s great. What I like best is that I can work for several hours at a time. Then I could take a break and be with my child.
5M:
I work in the media relations department of a telecommunications company. I telecom-mute from home. The company puts through calls from the office, and I use a laptop computer to get information from their computer. I find that it’s much easier to concentrate when working at home because it’s quieter. It’s also more convenient when I have overtime work. I don’t have to get in the car on a weekend and drive 45 minutes to the office. I just go into the study, call up my reports and do it. It’s really very productive.
选项
答案
B
解析
关键信息:I work as a part-time tele-commuter.他是位部分时间在家里上班的远距离工作者。telecommuter意思是(在家里通过使用与工作单位连接的计算机终端)远距离工作的人。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4100414.html
相关试题推荐
TaskTwoForquestions18-22,matchtheextractswiththeresponsibilities,lis
TaskTwoForquestions18-22,matchtheextractswiththeresponsibilities,lis
TaskOneForquestions13—17,matchtheextractswiththejobs,listedA—H.Fo
TaskOneForquestions13—17,matchtheextractswiththejobs,listedA—H.Fo
TaskOneForquestions13—17,matchtheextractswiththejobs,listedA—H.Fo
TaskTwo-ComplaintForquestions18-22,matchtheextractswiththecomplaints,
TaskTwo-ComplaintForquestions18-22,matchtheextractswiththecomplaints,
TaskOne-TrainingCourseForquestions13—17,matchtheextractswiththetrain
TaskOne-TrainingCourseForquestions13—17,matchtheextractswiththetrain
TaskOne-TrainingCourseForquestions13—17,matchtheextractswiththetrain
随机试题
[audioFiles]audio_eusm_j28_001(20082)[/audioFiles]A、5.B、3.C、2.D、8.CW:Howd
Hehasbeencalledthe"missinglink."Half-man,half-beast.Heissupp
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasic
甲公司为了扩大市场占有率,决定并购乙公司,聘请某资产评估机构对乙公司的内外部环境
( )是指结算系统对每笔债券交易都单独进行结算,一个买方对应一个卖方,当一方遇
A.调节渗透压B.调节pHC.调节黏度D.抑菌防腐E.稳定剂山梨酸作为附加剂在注
Questionsrefertothefollowingarticl
期货投资者保障基金可以接受社会捐赠。( )
期货公司申请金融期货结算业务资格,应当向中国证监会提交申请日前()会计年度每季
A.1.5~2.5g B.±10% C.1.95~2.05g D.百分之一
最新回复
(
0
)