首页
登录
职称英语
— Look at the notes below.— You will hear a man telephoning to ask about a rece
— Look at the notes below.— You will hear a man telephoning to ask about a rece
游客
2025-05-26
37
管理
问题
— Look at the notes below.
— You will hear a man telephoning to ask about a recent training session.
Notes
Outcomes of training session
looking at 【5】______ was useful
advice on 【6】______ was valuable
the 【7】______ was too short
next time: involve 【8】______ in planning
[br]
F: Amanda Sharpe
M: Oh hi, Mandy. I just wanted to ask how the training day went. I’m sorry I couldn’t be there.
F: Hi, Jim. Yes, we missed you. Well, it was good overall. There was a rather familiar presentation of theory, and then some very informative’ case studies to discuss. We also spent time reviewing important staffing issues, and there were some tips given on teamwork that we can definitely put into practice.
M: Sounds excellent.
F: Yes, although the afternoon session seemed to go on and on. I found it hard to concentrate, but when I looked at the handout afterwards for the main points, it was very brief, and didn’t say much. Anyway, there’s another one next month. I’ve suggested the training manager consults with the HR supervisor in setting it up, to make sure it’s all relevant. I hope you’ll be able to make it.
M: Yes, I’ll be free for that one.
选项
答案
HR SUPERVISOR
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4091213.html
相关试题推荐
—Lookatthenotesbelow.—Youwillhearamantelephoninghisofficefromat
—Lookatthenotebelow.—Youwillhearamaninquiringaboutanewovencleaner
—Lookatthenotebelow.—Youwillhearamaninquiringaboutanewovencleaner
—Lookatthenotebelow.—Youwillhearanewresident’sinquiringaboutregulat
—Lookatthenotebelow.—Youwillhearanewresident’sinquiringaboutregulat
—Lookatthenotebelow.—YouwillhearacalltoJapaneseEmbassy.1.He’dlik
—Lookatthenotesbelow.—Youwillhearawomantelephoningaboutarecruitme
—Lookatthenotesbelow.—Youwillhearawomantelephoningaboutarecruitme
—Lookatthenotesbelow.—Youwillhearawomantelephoningaboutarecruitme
—Lookatthenotesbelow.—Youwillhearamantelephoningtoaskaboutarece
随机试题
Mobilephone,e-mailandtelephone______ofpeople’ssocialcommunicationnowad
A、75%.B、45%.C、30%.D、25%.B细节题。根据句[8-1]和句[8_2]可知,工业的能源消耗差不多是全球能源消耗的45%。因此,B为答案
[originaltext] Manyanimalsrecognizetheirfoodbecausetheyseeit.Sodohu
没有固定的票面利率,只设定一个参考利率,并随参考利率的变化而变化,也称“指数债券
A.对掌矫形器 B.腕固定矫形器 C.莫伯格(Moberg)矫形器 D.手
肩周炎的最主要治疗方法是A.制动 B.推拿 C.红外线治疗 D.针灸 E
A.白昼时时汗出,动则益甚 B.寐中汗出,醒来自止 C.冷汗如珠,气息微弱
配制百部溶液时所需酒精的浓度为A:30% B:50% C:60% D:70
下列关于金融工具的说法中,不正确的是()。A.金融工具按其收益的特征分为固
清水池是给水系统中调节水厂均匀供水和满足用户不均匀用水的()构筑物。A、沉淀
最新回复
(
0
)