首页
登录
职称英语
•Read the text below about job prospects at the IBC Bank.•Choose the correct wo
•Read the text below about job prospects at the IBC Bank.•Choose the correct wo
游客
2025-05-20
23
管理
问题
•Read the text below about job prospects at the IBC Bank.
•Choose the correct word A, B, C or D from below the passage to fill each gap.
•For each question (19 - 33), mark one letter (A, B, C or D) on your Answer Sheet.
Tile IBC Bank is one of the biggest financial institutions in the U.K. With its 900 branches and 68.000 employees, it has (19) a household name. Almost 4,000 of these employees (20) managerial or executive positions. The bank has an outstanding (21) of profitability, which has been achieved by introducing innovations at the same time as maintaining leadership of the (22) .
The bank’s comprehensive training programme concentrates on (23) the most important skills that graduates need in order to (24) early management responsibility. Trainees take responsibility for their own continuous self-development through visiting other branches and departments, and by (25) courses m management skills. They also receive training in order to increase their knowledge of the bank’s (26) . The bank supports (27) of staff who wish to take professional examinations, and its Graduate Training program is (28) to the nationally recognized degree in management.
Obviously the quality of its managers is of (29) importance to the bank’s performance. It welcomes good graduates in any subject area, (30) they call demonstrate the ability to influence events, and have the potential to (31) both as leaders and as part of a team. Most graduate trainees join the retail banking division initially. Those starting on this program will soon have the (32) to work in other parts of the bank and can (33) a varied and flexible working life. [br]
选项
A、present
B、treat
C、deal
D、handle
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4084212.html
相关试题推荐
•Readthearticlebelowaboutabankwithareputationforexcellence.•Choose
•Readthearticlebelowaboutabankwithareputationforexcellence.•Choose
•Readthearticlebelowaboutabankwithareputationforexcellence.•Choose
•Readthearticlebelowaboutabankwithareputationforexcellence.•Choose
•Readthearticlebelowaboutabankwithareputationforexcellence.•Choose
•Readthearticlebelowaboutabankwithareputationforexcellence.•Choose
•Readthearticlebelowaboutabankwithareputationforexcellence.•Choose
•ReadthetextbelowaboutjobprospectsattheIBCBank.•Choosethecorrectwo
•ReadthetextbelowaboutjobprospectsattheIBCBank.•Choosethecorrectwo
•ReadthetextbelowaboutjobprospectsattheIBCBank.•Choosethecorrectwo
随机试题
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0201_201166[/img][br][originaltext](A)They
NewEducationalTechnology:ChallengesandPotentialI.Thecriticismofcomputer
Costly—sometimesabusive—creditcardsarebleedingmillionsofborrowerswho
物流园区、物流中心、配送中心的差异?
下列审稿后与作者联系的表述,准确的是()。A.审稿之后,编辑应该及时与作者联系
透过观片灯光1%的x线照片的密度值是A.1.0 B.0.01 C.0.1
内部控制是一个静态的概念。()
一般说来,买卖双方对价格的认同程度通过成交量的大小得到确认。认同程度小,分歧大,
合同履行中的不安抗辩权是指当事人互负债务,有先后履行顺序,先履行一方未履行的,后
知识点:腹水 男,26岁。突发性腹部疼痛2小时。査体:肝右肋下2cm,质韧,
最新回复
(
0
)