首页
登录
职称英语
• Read the article below about the importance of staff appraisals.• Choose the
• Read the article below about the importance of staff appraisals.• Choose the
游客
2025-05-19
31
管理
问题
• Read the article below about the importance of staff appraisals.
• Choose the best sentence from the opposite page to fill each of the gaps.
• For each gap (8-12), mark one letter (A-G) on your Answer Sheet.
• Do not use any letter more than once.
• There is an example at the beginning, (0).
Staff appraisals
Good preparation for staff appraisals can pay dividends in terms of staff loyalty and satisfaction Many managers, particularly those running smaller companies, feel they are too busy to give their employees appraisals, and many staff clearly dread them. (0) G .They provide the opportunity for the manager to have one-to-one discussions with an employee and find out about any concerns, as well as identifying training needs and discovering career aspirations. They can make a staff member feel valued and so build loyalty.
The annual appraisal can either be a rewarding or painful experience. According to research carried out among 500 employees, the standard office appraisal is far from perfect. (8) The possible outcome for the company is even worse; up to a quarter of employees will look for a new job within two weeks of a bad appraisal and 40% within a month.
The quality of the appraisal lies with how the boss decides to carry it out. When it is done well, employees are able to use the feedback they receive to improve their performance. (9) So how should a constructive appraisal be carried out? According to Andrew Gillingham, a consultant trainer, appraisals can be manager -led. with the appraiser preparing a document and sharing it with the employee. Establishing training needs and motivating the employee towards bigger and better things are part of this process. (10) .In both cases, Gillingham believes that the effectiveness of the appraisal discussion can determine the performance of the company.
Gillingham believes that anyone who thinks it’s just the employee who doesn’t like the appraisal experience has got it wrong. Too many managers regard appraisals as a waste of time. (11) Managing people is a difficult matter, and without the necessary training, many managers try to avoid the uncomfortable issues that often need to be discussed at appraisals.
Gillingham believes that calling the process an appraisal may be unhelpful. (12) In either ’case, it is important to ensure that the meeting is successful and results in better quality management. Gillingham firmly believes that the main thing is to emphasise an open communications ethos in the workplace that gives staff a chance to talk about issues and feel valued.
A. Alternatively, managers may want the employees themselves to evaluate their work performance.
B. In larger companies, the people likely to do something with this information will be found in the HR department.
C. Problems such as rushing through the appraisal and being appraised by a manager who doesn’t understand the employee’s role were common concerns.
D. Arguably, ’performance review’ is more appropriate since it helps create correct expectations from the meeting and indicates what will happen.
E. This is mainly because they have not been shown how to carry out appraisals properly.
F. But all too often, the format of the appraisal doesn’t allow this.
G. But this can be avoided and, given a more positive attitude from participants, appraisals can prove enormously useful for all involved. [br]
选项
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4082831.html
相关试题推荐
LookatthearticlebelowaboutcableTV.Choosethebestwordtofilleachgap
LookatthearticlebelowaboutcableTV.Choosethebestwordtofilleachgap
LookatthearticlebelowaboutcableTV.Choosethebestwordtofilleachgap
LookatthearticlebelowaboutcableTV.Choosethebestwordtofilleachgap
LookatthearticlebelowaboutcableTV.Choosethebestwordtofilleachgap
LookatthearticlebelowaboutcableTV.Choosethebestwordtofilleachgap
LookatthearticlebelowaboutcableTV.Choosethebestwordtofilleachgap
Readthearticlebelowabouttelephonesinthepeople’slifeandthequestions.
Readthearticlebelowabouttelephonesinthepeople’slifeandthequestions.
Readthearticlebelowabouttelephonesinthepeople’slifeandthequestions.
随机试题
PASSAGEFOURFrustrated.根据题干关键词disheartening定位到第七段。该段提到了罗德岛中央瀑布高中所有教师被解雇,奥巴马为之辩驳;
[originaltext]TheInternethascreatedawholenewworldofsocialcommunic
Fillinthecrosswordssothatallthegivenwordsareincluded.Youhavebeeng
[originaltext]W:Welcometoourprogramme,Sam.M:Thankyou.W:Sam,howlon
患者,女性,62岁,既往体健,绝经10年。因阴道不规则流血、流液3个月入院。查体
关于外阴鳞癌的临床表现哪项错误A.不易治愈的外阴瘙痒 B.早期局部呈丘疹、结节
防汛设施检查维护时,若有通风不畅的地点,检查人员应做好通风或使用呼吸器。
A期货公司为了吸引更多的客户在本公司交易,在许多方面都施行了宽松的政策。甲客户的
一般资料:求助者,男,19岁,军人。 案例介绍:求助者自述.在汶川地震抗震救灾
连续介质模型既可摆脱研究流体分子运动的复杂性,又可:A.不考虑流体的压缩性
最新回复
(
0
)