首页
登录
职称英语
Look at the notes below.Some information is missing.You will hear a dialogue o
Look at the notes below.Some information is missing.You will hear a dialogue o
游客
2025-05-15
27
管理
问题
Look at the notes below.
Some information is missing.
You will hear a dialogue on a new project.
For each question(9-15), fill in the missing information in the numbered space using a word, numbers or letters.
After you have listened once, replay the recording.
Hilary is worried about the presentation she has to make tomorrow. It is about a new website for【A1】______and investors. Hilary and her colleague Simon have been developing 1he website for nearly【A2】______. The presentation is to Pablo Duarte, the chairman of their【A3】______. He is bringing an overseas【A4】______with him. If they like the idea, they will put in a total of【A5】______of the money needed. Hilary’s friend thinks the website is a【A6】______. And Hilary thinks she has to go back to the【A7】______to practice more. [br] 【A2】
Jackie: Are you still worried about this big presentation? When is it?
Hilary: Tomorrow. Everything was going fine, and now, suddenly, I’m not so confident about it.
Jackie: It’s a good idea for a website, an on-line resource for inventors and investors. I love it.
Hilary: Simon and I have been developing it for almost a year now, and there is still noting else likes it anywhere, I know the timing’s right, it’s innovative, it’s original, it’s just... It’s not the presentation. It’s me. You know any kind of public speaking terrifies me, and this is to Pablo Duarte. He’s the European chairman of our parent company, and he is bringing a major overseas investor with him. If Pablo likes the idea, he’ll give us a third of the money and the investor will put it another third. It’s just so important to us. I’m scared of saying the wrong thing. I think I have to go back to the office and have another look at it.
选项
答案
a year
解析
细节题。由“Simon and I have beendeveloping it for almost a year now”可知两个人已经经营了一年。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4077627.html
相关试题推荐
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthenotes.Someinformationismissing.Youwillhearawomantalkingto
Lookatthenotes.Someinformationismissing.Youwillhearawomantalkingto
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearaphonecall
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearaphonecall
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearaphonecall
随机试题
Everyonewouldhaveheardthefamousphrase"Angerisoneshortofdanger".
Inthe19thcentury,thereusedtobeamodelofhowtobeagoodperson.Th
[originaltext]W:Hi,Frank.Whatareyouupto?IsthatreallyaFrenchgrammar
[originaltext]Youareinvitedtoalargeparty.Loudmusicisplaying,and
经产妇,36岁,孕40周,晨3时突然大量阴道出血,急诊来院。体检:血压16/10
如果在导游讲解进程中发生意外情况,景区(点)讲解员应及时联络( ),以期尽快得
下列描述中属于漏出液特点的是A.细胞数常小于100×106/L B.Riv
企业进行国际化的动因主要是()A:打造企业核心竞争力 B:为了获得超额的利润
建设单位已经确定施工企业,但是有( )情形,建设单位所确定的施工企业无效。A.
在演示文稿中新增一幻灯片可以采用的方式是( )。A、使用快捷菜单 B、选择【
最新回复
(
0
)