首页
登录
职称英语
Look at the notes below. Some information is missing. You will hear
Look at the notes below. Some information is missing. You will hear
游客
2025-05-15
31
管理
问题
Look at the notes below.
Some information is missing.
You will hear a woman telephoning a social club.
For each question (9-15), fill in the missing information in the numbered space using a word, numbers or letters.
After you have listened once, replay the recording.
Joy Social Club—Application Information
The caller comes from: Willy Toy Company
calls to 【A1】enquire about______
Types of membership: 【A2】individual and______.companies
A company membership has 【A3】separate______.for every staff in the company.
Membership could enjoy 【A4】______.activities arranged by the club and great events
at membership prices.
Yearly payment for membership: 【A5】£ ______
To obtain more activity arrangements
and services:
The member has to be: 【A6】______.
Ways of application: 【A7】register______.and enroll in at the club. [br] 【A6】
Look at the notes below.
Some information is missing.
You will hear a woman telephoning a social club.
For each question 9-15, fill in the missing information in the numbered space using a word, numbers or letters.
After you have listened once, replay the recording.
You have ten seconds to read through the notes.
[pause]
Now listen, and fill in the missing information.
[pause]
Man: Hello, Joy Social Club, what can I do for you?
Woman: Hello, I’m Sue Parkston from Willy Toy Company. Well, I’m calling to ask something about your membership. Are you just arranging social activities for singles?
Man: No, not exactly. We are a social club for everyone. Actually, besides individual membership activities, we organise a wide range of events designed for corporate companies.
Woman: Right. What does your corporate membership include?
Man: We have got some corporate membership packages arranged in various levels, which usually consist of individual membership cards for all staff, networking opportunity with people outside your company, fantastic restaurants and bar offers, discount movie and theatre tickets, free events organised by our staff and access to all the great activities at membership prices.
Woman: Good. You mentioned prices here, so what do you charge for annual fees?
Man: Well, we have gift coupons for new members, and membership fees are usually charged by £ 25,000 per year.
Woman: Oh... Is there any possibility to offer a discount? You know, you charge much higher than other clubs.
Man: I see what you mean. But we have a more extended social events programme and access to great benefits. By the way, we have a VIP system. Being a member of three years, your membership will be considered as VIP, which means more special and free events and benefits.
Woman: OK, that sounds great. So if we want to apply for a corporate membership, what should we do?
Man: You can register online by logging in our website, www.Joysocialclub.com and then come to our club for confirmation. Of course, you can also come to our head office to fill in an application form.
Woman: Well, thank you. We’ll be considering.
Man: Always pleasure. And welcome to join us.
选项
答案
(A) VIP
解析
原文中的重要提示信息是which means more special and free events and benefits,与题干中的To obtain more activity arrangements and services相对应,而且这个定语从句暗示了其前的中心词为本题的答案。由此可见,本题的答案是(A)VIP。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4076931.html
相关试题推荐
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhear
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhear
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhear
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhear
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhear
ReadpartofaletterfromMicheleBassrequiringinformationaboutacateri
Readtheinvitationcardbelow.Mr.WangChangwenRequeststhepleasureofthec
●Readthememoandadvertisementbelow.●Completetheorderformblow.●Write
●Readthememoandadvertisementbelow.●Completetheorderform.●Writeawo
●Lookatthechartsbelow.Theyshowcompanysales.●Whichchartdoeseachsen
随机试题
CrossCulturalBusinessPresentationsWithinthebusinessenvironment,understan
TrustMe,I’maRobot[A]Withrobotsnowemergingfromt
[originaltext]W:(5)Whatdoyouthinkaboutthemovie?M:Well...(6)IthinkH
ForeignLanguageStudyinAmericaForeignlanguagestudystarts【T1】_____
《西游记》的作者是:()A.吴承恩 B.蒲松龄 C.罗贯中
高脂蛋白血症实验诊断中,不正确的做法是A.检查前不应处于应激状态B.发现血脂或脂
在细胞免疫中,借其自分泌和旁分泌作用促进T细胞增殖的细胞因子是A.IL-4B.I
患者男,64岁。患良性前列腺增生,有进行性排尿困难1年余,解除尿潴留的首选方法是
下列不属于物业管理管理的基本特点的是()。A.规模化 B.社会化
(2018年真题)在银行授予企业的信贷额度内,企业可以按需借款,银行应当承担满足
最新回复
(
0
)