首页
登录
职称英语
Read the article below about a city.Are sentences 16-22 given below "Right" or
Read the article below about a city.Are sentences 16-22 given below "Right" or
游客
2025-05-13
24
管理
问题
Read the article below about a city.
Are sentences 16-22 given below "Right" or "Wrong"? If there is not enough information to answer "Right" or "Wrong", choose "Doesn’t Say".
For each sentence 16-22, mark one letter (A, B or C) on your Answer Sheet.
Welcome to Amsterdam
Amsterdam is a city of many faces. It is the capital of the Netherlands, even though it is not the seat of Parliament or the government. Amsterdam is more than just a capital, however. It is the essence of the Netherlands: not just because it is the largest city in the country, but more particularly because it is the mainspring of our country’s economic, social and cultural life. Already more than seven hundred years old, our compact city has more of which it can be proud: world-class orchestras and dance groups, more than forty renowned museums, almost a thousand restaurants serving cuisine from countries around the globe, gabled mansions and magnificent churches from the 17th century Golden Age.
But as Amsterdammers, we are most proud of our tradition of hospitality. We really want everyone to feel at home. You will find this friendliness and helpfulness everywhere: at the Tourist Office, in our hotels and restaurants, at our colourful street markets and distinctive Haute Couture shops, in our brown cafes and nightclubs.
Whether you are a business executive or a tourist, you will find people here eager to talk with you usually in your own language. Multilingualism is another feature in which the Dutch take pride. [br] Amsterdammers have got few places to spend their leisure time.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
B
解析
本题意为“在阿姆斯特丹,人们能在闲暇时间里游乐的地方很少。”从文章第一段最后部分“阿姆斯特丹有许多值得骄傲的地方……”我们可以推断出这种说法不正确。故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4074579.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutproblemsindoinginternationaltrade.Foreachqu
Readthearticlebelowaboutproblemsindoinginternationaltrade.Foreachqu
Readthearticlebelowaboutproblemsindoinginternationaltrade.Foreachqu
Readthearticlebelowaboutproblemsindoinginternationaltrade.Foreachqu
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthefollowingpassage.Arethesentences(16-22)"Right"or"Wrong"?Ifthe
Readthemagazinearticlebelowaboutanewtapestoragesystem.Forquestions
Readthemagazinearticlebelowaboutanewtapestoragesystem.Forquestions
随机试题
Becauseseatinginthetrainingsessionsis______limited,employeesareadvised
Astheautomobileindustryshedsjobs,itcomesasgoodnewsthatoverthela
Dalianurgentlyneedstoestablisha【B1】______oftalentedpeopletomeetthe
__________don’taskthemathsteacheraboutthehomework.Ithinkshe’sdefinitel
IPv6地址长度为()比特。A.32 B.48 C.64 D.128
桩基工程中,相应定额内未包括的项目或费用为()。A.桩基施工前的场地平整
房地产经纪人欲将潜在客户变成现实客户,首先应了解客户的()。(2010年真题
某化工企业的立式甲醇储罐采用液上喷射低倍数泡沫灭火系统,某消防设施检测机构对该系
男,23岁,右腹股沟可复性包块2年,查体:肿块还纳后,压迫内环口不复出,无压痛,
推进乡村治理体系与治理能力现代化的重要意义包括()A.推进乡村治理体系与治理能力
最新回复
(
0
)