首页
登录
职称英语
Read the following article about the computer industry. For each questio
Read the following article about the computer industry. For each questio
游客
2025-05-11
22
管理
问题
Read the following article about the computer industry.
For each question (23-28) on the opposite page, choose the correct answer.
Mark one letter (A, B or C) on your Answer Sheet.
COMPUTER INDUSTRY
The amount of digital information increases tenfold every five years. Moore’s law, which the computer industry now takes for granted, says that the processing power and storage capacity of computer chips double or their prices halve roughly every 18 months. The software programmes are getting better too. Edward Felton, a computer scientist at Princeton University, reckons that the improvements in the algorithms driving computer applications have played as important a part as Moore’s law for decades.
A vast amount of that information is available to all. By 2013 the amount of traffic flowing over the Internet annually will reach 667 Exabyte’s, according to Cisco, a maker of communications gear. And the quantity of data continues to grow faster than the ability of the network to carry it all.
People have long complained that they were swamped by information. Back in 1917 the manager of a Connecticut manufacturing firm complained about the effects of the telephone: "Time is lost, confusion results and money is spent." Yet what is happening now goes way beyond incremental growth. The quantitative change has begun to make a qualitative difference.
This shift from information scarcity to excess has broad effects. "What we are seeing is the ability to have economies form around the data—and that to me is the big change at a societal and even macroeco-nomic level," says Craig Mundie, head of research and strategy at Microsoft. Data are becoming the new raw material of business: an economic input almost on a par with capital and labour. "Every day I wake up and ask, ’ how can I flow data better, manage data better, analyse data better?’" says Rollin Ford, the CIO of Wal-Mart. [br] The amount of digital information increases
选项
A、according to laws.
B、too slowly.
C、very fast.
答案
C
解析
文中第一段开头提到:The amount of digital information increases tenfold everyfive years.即:数字信息量每五年增长十倍。这说明增长比较迅速,所以选项C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4072113.html
相关试题推荐
•Intheofficewhereyouwork,thereisaproblemwiththecomputers.•Writean
Readthefollowingletter.DearMr.DingMr.JohnGreen,ourGeneralManag
Readthefollowingnotefromacolleagueandwriteasuitableletterofreply.G
●ReadthearticlebelowaboutICTindustryinChina.●Foreachquestion23--28
●Readthefollowingarticleaboutthenewoffice.●Aresentences(16-22)"Righ
Therewasnochangeuntiltheendoftheperiod,whencomputersalesrosesharpl
Therewasnochangeuntiltheendoftheperiod,whencomputersalesrosesharpl
●Lookatthechartsbelow.Theyshowcomputersales.●Whichchartdoeseachse
●Readthearticlebelowaboutabook.●Foreachquestion23-28,choosethecor
●Readthearticleaboutcommercialbank.●Choosethecorrectwordtofilleach
随机试题
Lastsummer,sometwenty-eightthousandhomelesspeoplewereofferedshelte
[originaltext]Whenwethinkofgames,thereareallkindsofthings.Maybeyou’
ThesentimentalityofTom’sscreenplaywassoextremethatitborderedon______.
PASSAGEFOUR[br]Whatisthebesttitleofthispassage?FortheFirstTime,AI
下列选项中,用横道图表示建设工程进度计划的优点的是( )。A.明确地反映出影响
R-S细胞形态特征不包括A.核仁巨大,直径超过5μm,周边不整齐 B.核巨大,
下列各项属于评估人员在识别或有负债的过程中需要关注的有()。A.在收购日是否存
教师通过展示实物、直观教具进行示范实验,指导学生获取知识的方法是()。A.比较
情绪反应与现实刺激的性质不相称,这种表现可出现于()。 (A)情绪淡漠(B
女性尿路感染最常见的感染途径是( )。A.医源性感染 B.淋巴道感染 C.
最新回复
(
0
)