首页
登录
职称英语
The most damning thing that can be said about the world’s hest-endowed and ri
The most damning thing that can be said about the world’s hest-endowed and ri
游客
2025-05-10
15
管理
问题
The most damning thing that can be said about the world’s hest-endowed and richest country is that it is not only not the leader in health status, but that it is so low in the ranks of the nations. The United States ranks 18th among nations of the world in male life expectancy at birth, 9th in female life expectancy at birth, and 12th in infant mortality. More importantly, huge variations are evident in health status in the United States from one place to the next and from one group to the next.
The forces that affect health can be aggregated into four groupings that lends to analysis of all health problems. Clearly the largest aggregate of forces resides in the person’s environment. His own behavior, in part derived from his experiences with his environment, is the next greatest force affecting his health. Medical care services, treated as separate from other environmental factors because of the special interest we have in them, make a modest contribution to health status. Finally the contributions of heredity to health are difficult to judge. We are templated at conception as to our basic weaknesses and strengths, but many hereditary attributes never become manifest because of environmental and behavioral forces which act before the genetic forces come to maturity, and other hereditary attributes are increasingly being palliated by medical care.
No other country spends what we do per capita for medical care. The care available is among the best technically, even if used too lavishly and thus dangerously, but none of the countries which stand above us in health status have such a high proportion of medically disenfranchised persons. Given the evidence that medical care is not that valuable and access to care not that bad, it seems most unlikely that our bad showing is caused by the significant proportion who are poorly served. Other hypotheses have greater explanatory power: excessive poverty, both actual and relative, and excessive affluence.
Excessive poverty is probably more prevalent in the U.S. than in any of the countries that have a better infant mortality rate and female life expectancy at birth. This is probably true also for all but four or five of the countries with a longer male life expectancy. In the notably poor countries that exceed us in male survival, difficult living conditions are a more accepted way of life and in several of them, a good basic diet, basic medical care and basic education, and lifelong employment opportunities are an everyday fact of life. In the U. S. a national unemployment level of 10 percent may be 40 percent in the ghetto(黑人居住地) while less than 4 percent elsewhere. The countries that have surpassed us in health do not have such severe or entrenched problems. Nor are such a high proportion of their people involved in them.
Excessive affluence is not so obvious a cause of ill health, but, at least until recently, few other nations could afford such unhealthful ways of living. Excessive intake of animal protein and fats, dangerous imbibing of alcohol and use of tobacco and drugs (prescribed and proscribed), and dangerous recreational sports and driving habits are all possible only because of affluence. Our heritage, desires, opportunities, and our machismo, combined with the relatively low cost of bad foods and speedy vehicles, make us particularly vulnerable to our affluence. And those who are not affluent try harder. Our unacceptable health status, then, will not be improved appreciably by expanded medical resources nor by their redistribution so much as by a general attempt to improve the quality of life for all. [br] What will most probably follow this passage?
选项
A、Listings of the most common causes of death among male and female adults.
B、Suggestions for detailed proposals to improve the quality of life.
C、A study of the over-crowding in urban hospitals in America.
D、An explanation of the causes for poverty in America.
答案
B
解析
下文很可能是提高生活质量的一些详细建议。从文章的连续性考虑,下文应该讲如何提高生活质量,因为文章最后一句提到了a general attempt to improve the quality of life for all。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4070865.html
相关试题推荐
Themostdamningthingthatcanbesaidabouttheworld’shest-endowedandri
Themostdamningthingthatcanbesaidabouttheworld’shest-endowedandri
Themostdamningthingthatcanbesaidabouttheworld’shest-endowedandri
Themostdamningthingthatcanbesaidabouttheworld’shest-endowedandri
Themostdamningthingthatcanbesaidabouttheworld’shest-endowedandri
随机试题
OxfordandCambridgeUniversityBoatClubshavebothtakentheopportunityt
RupertBrookeRupertBrooke,oneoftheleading
Wasitbecauseitsnowedlastnight______youdidn’tcome?A、whenB、thatC、soD、wh
某系统集成供应商与客户签署合同后,通过()可以将组织对合同的责任转移到项目组。
关于中国证监会监管职责和权力的说法正确的是()。 Ⅰ.查阅、复制与被调查事件有
脓疱疮与水痘的鉴别点,下列哪项是错误的A.疱疹躯干部位多 B.疱疹易破,蔓延附
左边给定的是纸盒的外表面,由它折叠而成的一项是: A.如上图所示 B.如上图
某工厂产品的合格率为95%,抽检其中100件产品,没有发现不合格的。下列正确的说
(2018年真题)商业银行的风险偏好是董事会在考虑利益相关者期望、外部经营环境以
土地使用权的取得方式影响竣工结算新增资产的核定,下列土地使用权的作价不应作为无形
最新回复
(
0
)