首页
登录
职称英语
For Emily Dickinson there were three worlds, and she lived in all of them, m
For Emily Dickinson there were three worlds, and she lived in all of them, m
游客
2025-05-09
25
管理
问题
For Emily Dickinson there were three worlds, and she lived in all of them, making them the substance of everything that she thought and wrote. There was the world of nature, the things and the creatures that she saw, heard, felt about her, there was the "estate" that was the world of friendship. And there was the world of the unseen and unheard. From her youth she was looked upon as different. She was direct, impulsive, original, and the droll wit who said unconventional things which others thought but dared not speak, and said them incomparably well. The characteristics which made her inscrutable to those who knew her continue to bewilder and surprise, for she lived by paradoxes.
Certainly the greatest paradox was the fact that the three most pervasive friendships were the most elusive. She saw the Reverend Charles Wadsworth of Philadelphia but three or four times in the course of her life, and then briefly, yet her admiration of him as an ideal and her yearning for him as a person were of us surpassed importance in her growth as a poet. She sought out for professional advice the critic and publicist Thomas Wentworth Higginson and invited his aid as mentor for more than twenty years, though she never once adopted any counsel he dared to hazard. In the last decade of her life, she came to be a warm admirer of the poet and novelist Helen Hunt Jackson, the only qualified judge among Emily Dickinson’s contemporaries who believed her to be a great poet, yet Emily Dickinson steadfastly refused to publish even though Mrs. Jackson’ s importunity was insistent. [br] What is the author’s main purpose in the passage?
选项
A、To provide information about the childhood of Emily Dickinson.
B、To discuss some of Emily Dickinson’s critics.
C、To give some insight into Emily Dickinson’s character and personality.
D、To comment on the quality of Emily Dickinson’s poetry.
答案
C
解析
作者写这篇文章的主要目的是让读者深入了解埃米莉·迪更生的人格特征。作者在第一段说,迪更生在年轻时代就被认为与众不同。她很直率,容易冲动,有创见,是一位滑稽的才女,说出了他人想得到但不敢说出的、非凡的话语,而且讲得非常好。这些性格特征使认识她的人感到不可思议,一直到感到迷惑和惊奇,因为她生活在矛盾之中。当然第二段也有描写她性格特征的句子,所以C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4068601.html
相关试题推荐
ForEmilyDickinsontherewerethreeworlds,andshelivedinallofthem,m
ForEmilyDickinsontherewerethreeworlds,andshelivedinallofthem,m
ForEmilyDickinsontherewerethreeworlds,andshelivedinallofthem,m
ForEmilyDickinsontherewerethreeworlds,andshelivedinallofthem,m
OverandoverinWaroftheWorlds,heevokesthesensation,morefamiliarfrom
随机试题
TheclimateofBritainmaybegeneralizedas______.A、changeableB、rainyC、foggy
[originaltext]M:Asweprobablyknow,logstructuresaregainingpopularity.We
罗斯福新政整顿财政金融体系,颁布________。罗斯福下令银行暂时休业整顿,通
下列行为中违反《中国人民银行法》的有( )。 ①发行人以不正当手段操纵市场价
下列各项不属于经营活动分析原则的是( )。 A.从客观实际出发 B.
( )属于人力资源开发的四个环节。A.职业开发 B.组织开发 C.伦理开发
下列有关商业银行分支机构的说法正确的是:()A.设立商业银行分支机构,申请人应当
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
A.由致病力强的化脓菌引起 B.由致病力弱的草绿色链球菌引起 C.与A组溶血
职业健康安全管理体系与环境管理体系的作业文件包括()。A.管理手册、作业指导书、
最新回复
(
0
)