首页
登录
职称英语
The National Trust in Britain, together with similar voluntary organization,
The National Trust in Britain, together with similar voluntary organization,
游客
2025-05-04
32
管理
问题
The National Trust in Britain, together with similar voluntary organization, plays an increasingly important part in the preservation for public enjoyment of the best that is left unspoiled of the British countryside. Although the Trust has received practical and moral support from the government, it is not a rich government, supported by public taxes. It is a voluntary association of people who care for the unspoiled countryside and the ancient sites to preserve them for the permanent enjoyment of the public. It is a charity which depends for its existence on voluntary support from members of the public. It has 160 000 members in England, Wales and Northern Ireland who pay a small
subscription
each year, and its primary duties are to protect for the nation places of great natural beauty and places of historical interest and preserve them from the dangers of modern development and extinction.
The attention of the public was first drawn to the dangers threatening the great old houses and castles of Britain by the late Lord Lothian, who in 1935 said that, as a result of taxation and estate duty, most of these ancient houses were under sentence of death. When he died he left his great seventh-century house and all its
contents
to the Trust together with 4 500-acre park and estate surrounding it. This gift attracted wide publicity and it started the Trust’s "Country House Scheme." Under the scheme, with the cooperation of the government and thanks to the generosity of the general public, the Trust has been able to save and make accessible to the public about one hundred and fifty of these old houses, together with often very valuable contents. Whenever possible, the Trust seeks to maintain continuity and to preserve these as living realities rather than as dead museums. It is the view of the Trust that the families who give them to the nation and whose ancestors created them make the best possible curators.
In addition to country houses and open spaces, the Trust now owns some examples of ancient wind and water mills, gardens, Roman antiquities, farms and small villages, as well as complete villages. In these villages no one is allowed to build, develop or disturb the old village environment and all houses maintain their original sixteenth-century style. The public has free access to these areas and is only asked to respect the peace, beauty and wildlife. (399 words) [br] Who will be the best candidate to take care of the managerial work of the old house?
选项
A、The director of the local branches of the Trust.
B、The ex-owner of the structure.
C、The member of the organization appointed for the post.
D、The local prestigious person.
答案
B
解析
参看文章第二段最后一句:信托机构认为,那些把古建筑捐献给国家的人最有可能成为称职的馆长。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4061708.html
相关试题推荐
TheInternationalCommitteeoftheRedCrosssaysitwillneednearly$650
Theorganizationhassofarraised$2.5milliontofinancebone______trans-pla
HongKongwas______toBritainaftertheOpiumWar.A、congregatedB、castigatedC、
TheNationalTrustinBritain,togetherwithsimilarvoluntaryorganization,
Theorganizationhassofarraised$5milliontofinancebone______trans-plant
Theactivitiesoftheinternationalmarketingresearcherarefrequentlymuchbro
InBritainpeople______fourmilliontonsofpotatoeseveryyear.A、swallowB、disp
BecauseofherdualnationalityintheUnitedStatesandMexico,Mariawasalmos
Yourideas,______,seemunusualtome.A、likeherB、likehersC、similartoherD、
BritainhopesofagoldmedalintheOlympicGamessuffered______yesterday,wh
随机试题
GowwantstosolvethePeruviantroubleby______.[br][originaltext]Forso
A—accountingassistantB—accountingmanagerC—administrationmana
下列属于直方图与条形图的区别的有()A.描述的数据类型不同 B.表示数据多少的
某工程项目招标,集成商的投标总价为1000万元。按招标人要求,集成商提交的投标
水是家中常用的灭火剂,以下火灾能用水扑灭的一项是( )。A.带电设备火灾 B
首届全民阅读大会于4月23日在北京开幕,主题为()A.营造书香氛围共建新
小张在学习了劳动经济基本理论之后发现.很多理论与现实情况并不相符。例如,一般的劳
提供著作权的使用权取得的所得应该按照( )计算缴纳个税。 A.特许权使用费所
同一厂家、同一类型、同一钢筋来源的成型钢筋,不超过30t为一批,每批中每种钢筋牌
建筑施工企业,必须经建设主管部门或者其他有关部门考核合格方可任职的人员是()
最新回复
(
0
)