首页
登录
职称英语
Stratford-on-Avon,as we all know,has only one industry—William Shakespeare—b
Stratford-on-Avon,as we all know,has only one industry—William Shakespeare—b
游客
2025-05-01
30
管理
问题
Stratford-on-Avon,as we all know,has only one industry—William Shakespeare—but there are two distinctly separate and increasingly hostile branches. There is the Royal Shakespeare Company (RSC), which presents superb productions of the plays at the Shakespeare Memorial Theatre on the Avon. And there are the townsfolk who largely live off the tourists who come,not to see the plays,but to look at Anne Hathaway’s Cottage,Shakespeare’s birthplace and the other sights.
The worthy residents of Stratford doubt that the theatre adds a penny to their revenue. They frankly dislike the RSC’s actors,them with their long hair and beards and sandals and noisiness. It’s all deli-ciously ironic when you consider that Shakespeare,who earns their living,was himself an actor (with a beard)and did his share of noise-making.
The tourist streams are not entirely separate. The sightseers who come by bus-and often take in Warwick Castle and Blenheim Palace on the side—don’t usually see the plays,and some of them are even surprised to find a theatre in Stratford. However,the playgoers do manage a little sightseeing along with their playgoing. It is the playgoers,the RSC contends,who bring in much of the town’s revenue because they spend the night (some of them four or five nights)pouring cash into the hotels and restaurants. The sightseers can take in everything and get out of town by nightfall.
The townsfolk don’t see it this way and local council does not contribute directly to the subsidy of the Royal Shakespeare Company. Stratford cries poor traditionally. Nevertheless every hotel in town seems to be adding a new wing or cocktail lounge. Hilton is building its own hotel there,which you may be sure will be decorated with Hamlet Hamburger Bars,the Lear Lounge,the Banquo Banqueting Room,and so forth, and will be very expensive.
Anyway,the townsfolk can’t understand why the Royal Shakespeare Company needs a subsidy. (The theatre has broken attendance records for three years in a row. Last year its 1,431 seats were 94 per cent occupied all year long and this year they’ll do better.)The reason,of course,is that costs have rocketed and ticket prices have stayed low.
It would be a shame to raise prices too much because it would drive away the young people who are Stratford’s most attractive clientele. They come entirely for the plays,not the sights. They all seem to look alike (though they come from all over)—lean,pointed,dedicated faces,wearing jeans and sandals,eating their buns and bedding down for the night on the flagstones outside the theatre to buy the 20 seats and 80 standing-room tickets held for the sleepers and sold to them when the box of rice opens at 10:30 a.m. [br] According to the townsfolk,the RSC deserves no subsidy because_____.
选项
A、ticket prices can be raised to cover the spending
B、the company is financially ill-managed
C、the behavior of the actors is not socially acceptable
D、the theatre attendance is on the rise
答案
D
解析
见文章第五段“The theatre has broken attendance records for three years in a row.Last year its1,431 seats were 94 percent occupied all year long and this year they’ll do better”这说明对于镇上的人来说,他们实际上不知道票价是低的,所以A不选。他们看到的只是表面现象D。故答案选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4057952.html
相关试题推荐
Theindustryhaspumped______amountsofmoneyintopoliticalcampaigns,makingi
Itissaidthatsomethingwas____waybackwhenEnronCEOJeffreyWilliamdeparte
Stratford-on-Avon,asweallknow,hasonlyoneindustry—WilliamShakespeare—b
Stratford-on-Avon,asweallknow,hasonlyoneindustry—WilliamShakespeare—b
Stratford-on-Avon,asweallknow,hasonlyoneindustry—WilliamShakespeare—b
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.Itisbei
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.Itisbei
InWilliamShakespeare’sKingLear,astheextentofLear’sfollybecomesevercl
However,growthinthefabricatedmetalsindustrywasableto______someofthe
Themostpowerfulforceshapingsocietytodayisscienceappliedbyindustry
随机试题
Amerchantpurchasedajacketfor$60andthendeterminedasellingpricethate
Insurance(保险)isthesharingofrisks.Nearlyeveryoneisexposedtoriskof
[originaltext]Italy’scapitalRomeisafamoustouristattraction,butther
根据专利法的规定,专利权无效的原因有()A.同样的发明创造被先后授予了两项专利
A.育阴清热 B.清热息风 C.滋阴清热 D.凉肝息风 E.清热补阴热盛
患者,男,62岁。胸闷刺痛,痛有定处,恶心呕吐,口中黏腻,头晕目眩,心悸气短,面
软实力对世界各国制定文化战略和国家战略是一个重要的参照系,提升国家文化软实力对我
“慢性肝病患者服用巴比妥类药可诱发肝性脑病”显示原因是A.病人因素B.药品质量C
独立操作机构的单相隔离开关送电操作时,应先合上边相隔离开关、再合上中相隔离开关;
白晨在向社会工作者小智诉说家中的不幸时,抱怨自己的老公太无能,挣钱少,自己的生活
最新回复
(
0
)