首页
登录
职称英语
This leaves us with the challenge of finding some politically practicable wa
This leaves us with the challenge of finding some politically practicable wa
游客
2025-04-25
31
管理
问题
This leaves us with the challenge of finding some politically practicable way to reduce greenhouse gas emissions. But it is an awkward truth that when most US senators were asked informally in 2000 if they would support the Kyoto Protocol should President George W. Bush send it to the Senate for ratification, the overwhelming majority, Democrats as well as Republicans, said they could not. The reason for the liberals’ surprising reply is clear. Many studies, not all by conservatives, suggest that full compliance with the terms of the Kyoto Protocol would likely lead to a deep American recession. For those willing to run this risk, sober reflection on the consequences of the economic collapse of 1929 and the subsequent worldwide depression with all its political and ultimately military consequences is certainly in order.
That said, what can be done, in particular by our own country? Independent of the issues raised by the Kyoto Protocol, and given the weight of evidence that the problem of global warming is serious and fraught with dire consequences, failure to do anything at all and instead to promote "business as usual" is downright criminal.
Yet the Bush administration has given no more than lip service to the problem, though that could be changing. It is one thing to weigh alternatives and implement compromises that reflect the complexity of the problem; it is quite another thing to do nothing, especially if doing nothing is just a way of securing support from certain industries that worsen the problem.
There are, after all, things that can be done. Reopening a serious international dialogue, and not just saying a few good words, would be a useful if inadequate start. Not every problem must be solved before the weight of evidence becomes so compelling that certain initial steps become almost mandatory. We already know how to make more fuel-efficient automobiles, yet no national policy has surfaced to accomplish this. The scientific and engineering communities are the ones best suited to identify the scientific research that is still needed and the technical projects that show the greatest promise. These issues should be decided by them and not the politicians. Once solutions look promising, as a few already do, industry will be all too ready to jump in, for at that stage there is money to be made. And only a fool would underestimate human ingenuity when given a proper incentive, or the strength of American industry once the boiler is lit under it. [br] What can be inferred about the Kyoto Protocol from paragraph 1?
选项
A、It was about environment protection.
B、It was supported by most Democrats.
C、It was considered awkward by conservatives.
D、It was officially rejected by most US senators.
答案
A
解析
推断题。文章第一段提到“This leaves us with the challenge of finding some politically practicable way to reduce greenhouse gas emissions”。由此我们可以判断Kyoto Protocol应该与气体排放有关,也就是与环境保护有关,所以选A。B项和C项与文章意思不符。对于D项,美国参议员并没有正式拒绝,文中出现的是informally,因此D项不正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4053121.html
相关试题推荐
Thisleavesuswiththechallengeoffindingsomepoliticallypracticablewa
Thisleavesuswiththechallengeoffindingsomepoliticallypracticablewa
Thisleavesuswiththechallengeoffindingsomepoliticallypracticablewa
FindingsomethingnewtosayaboutAmerica’sloveaffairwiththedeathpenal
FindingsomethingnewtosayaboutAmerica’sloveaffairwiththedeathpenal
Orderwascausedbytheneedanddesiretosurvivethechallengeoftheenvi
It’smoredifficulttosolveaproblemthan______A、aquestionisfoundB、finding
FindingsomethingnewtosayaboutAmerica’sloveaffairwiththedeathpenal
FindingsomethingnewtosayaboutAmerica’sloveaffairwiththedeathpenal
Despitethegeneralnegativefindings,itisimportanttorememberthatall
随机试题
Howmanycountrieshavehungerlevelsunderalarming?[originaltext]The2012
Ann:Whatwillyoubuyyourdadasabirthdaypresent?John:Ihaven’tdecidedy
[originaltext](16)Studentswhostruggledearlyonwithbasicreadingandm
Don’tDresslikeAdults1.现在不少孩子的打扮都成年化2.由此带来的问题3.你对此的看法Do
Theexperimentisata______stage—we’llknowtheresultinanhour.A、criticB、
A.囟门迟闭,出牙延迟,智力发育正常 B.骨龄落后,具有特殊面容 C.头大,
以下哪种酶活性增高是引起新生儿黄疸的原因之一A.6-磷酸葡萄糖脱氢酶 B.丙酮
下图为某专题研究建立的地理信息,完成以下两个小题。 该专题研究的是()
公司型基金是指投资者依据公司法,通过出资形成一个独立的公司法人实体,由公司法人实
下列关于老年人生理,生化功能特点说法错误的是A.血浆蛋白量较低 B.肺活量减少
最新回复
(
0
)