首页
登录
职称英语
The mental health movement in the United States began with a period of consi
The mental health movement in the United States began with a period of consi
游客
2025-04-25
44
管理
问题
The mental health movement in the United States began with a period of considerable enlightenment. Dorothea Dix was shocked to find the mentally ill in jails and almshouses and crusaded for the establishment of asylums in which people could receive humane care in hospital—like environments and treatment, which might help restore them to sanity. By the mid-1800s, 20 states had established asylums, but during the late 1800s and early 1900s, in the face of economic depression, legislatures were unable to appropriate sufficient funds for decent care. Asylums became overcrowded and prisonlike. Additionally, patients were more resistant to treatment than the pioneers in the mental health field had anticipated, and security and restraint were needed to protect patients and others. Mental institutions became frightening and depressing places in which the rights of patients were all but forgotten.
These conditions continued until after Word War Ⅱ. At that time, new treatments were discovered for some major mental illnesses therefore considered untreatable (penicillin for syphilis of the brain and insulin treatment for schizophrenia and depressions), and a succession of books, motion pictures, and newspaper exposes called attention to the plight of the mentally iii. Improvements were made, and Dr. David Vail’ s. Humane practices program is a beacon for today. But changes were slow in coming until the early 1960s. At that time, the Civil Rights Movement led lawyers to investigate America’ s prisons, which were disproportionately populated by blacks, and they in turn followed prisoners into the only institutions that were worse than the prisons—the hospitals for the criminally insane. The prisons were filled with angry young men who, encouraged by legal support, were quick to demand their rights. The hospitals for the criminally insane, by contrast, were populated with people who were considered "crazy" and who were often kept obediently in their place through the use of severe bodily restraints and large doses of major tranquilizers. The young cadre of public interest lawyers liked their role in the mental hospitals. The lawyers found a population that was both passive and easy to champion. These were, after all, people who, unlike criminals, had done nothing wrong. And in many states they were being kept in horrendous institutions, an injustice which, once exposed was bound to shock the public and, particularly, the judicial conscience.
Judicial interventions have had some definite positive effects, but there is growing awareness that courts cannot provide the standards and the review mechanisms that assure good patient care. The details of providing day-to-day care simple cannot be mandated by a court so it is time to take from the courts the responsibility for delivery of mental health care and assurance of patient fights and return it to the state mental health administrators to whom the mandate was originally given. Though it is a difficult task, administrators must undertake to write rules and standards and to provide the training and surveillance to assure that treatment is given and patients’ rights are respected. [br] The main purpose of the passage is to______.
选项
A、discuss the influence of Dorothea Dix on the mental health movement
B、shock the reader with vivid descriptions of asylums
C、increase public awareness of the plight of the mentally ill
D、provide a historical perspective on problems of mental health care
答案
C
解析
文章讲了“关注精神病人的健康”问题的发展历程,但其最终的目的是引起社会和政府对这个问题的关注,尤其是文章最后一段讲的很清楚具体。因此选C比较合适。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4052441.html
相关试题推荐
TheUnitedStatesFoodandDrugAdministrationhasshownitselftobeparticular
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
Theroleofgovernmentinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapa
随机试题
中国人民银行资产负债表中的会计科目包括( )。 Ⅰ.资产项目 Ⅱ.财政存款
高血压伴前列腺增生患者适宜选用的降压药有A、多沙唑嗪 B、贝那普利 C、硝普
培训前沟通的主要内容不包括( )。A.培训期间要完成的任务 B.学员在哪些方
(2015年11月)辩证思维在创新中的作用包括( )A.突破作用 B.统帅作
下列不属于加热炉噪声控制措施的是()。A.放散阀增加消声器 B.加强机械通
2016-49.根据《中华人民共和国固体废物污染环境防治法》,关于生活垃圾处置设
某道路工程项目,施工总承包单位项目经理部根据该工程作业内容、土质条件,运距和气象
安装单位应当在履行告知后、开始施工前,向规定的检验机构申请监督检验。待检验机构(
兴奋性是指A.机体或组织对刺激发生应激的特性 B.机体或组织对刺激发生反应的特
慢性肺脓肿较急性肺脓肿更为常见的体征是A.肺部闻及支气管呼吸音 B.肺部叩诊呈
最新回复
(
0
)