首页
登录
职称英语
Observe the dilemma of the fungus: it is a plant, but it possesses no chloro
Observe the dilemma of the fungus: it is a plant, but it possesses no chloro
游客
2025-04-23
39
管理
问题
Observe the dilemma of the fungus: it is a plant, but it possesses no chlorophyl. While all other plants put the sun’s energy to work for them combining the nutrients of ground and air into body structure, the chlorophylless fungus must look elsewhere for an energy supply. It finds it in those other plants which, having received their energy free from the sun, relinquish it at some point in their cycle either to other animals (like us humans) or to fungi.
In this search for energy the fungus has become the earth’ s major source of rot and decay. Wherever you see mold forming on a piece of bread, or a pile of leaves turning to compost, or a blown-down tree becoming pulp on the ground, you are watching a fungus eating. Without fungus action the earth would be piled high with the dead plant life of past centuries. In fact, certain plants which contain resins that are toxic to fungi will last indefinitely. Specimens of the redwood, for instance, can still be found resting on the forest floor centuries after having been blown down. [br] The author implies that fungi ______.
选项
A、are responsible for all the world’s rot and decay
B、cannot live completely apart from other plants
C、attack plants in order to kill them
D、are poisonous to resin-producing plants
答案
B
解析
作者暗示真菌类植物离开其他植物不能够完全存活。作者在第一段说,所有其他的植物让太阳的能量为它们服务,将泥土和空气中的营养成分化合,进入植物的体内,没有叶绿素的真菌类植物必须到别的地方寻求能量的供应。真菌类植物在其他的植物那里找到能量。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4050378.html
相关试题推荐
_____scientistshaveobservedincreasedpollutioninthewatersupply.A、LateB、L
Thetherapistlistensto,observesandofferstheclientherorhis______unders
Watchababybetweensixandninemonthsold,andyouwillobservethebasic
Watchababybetweensixandninemonthsold,andyouwillobservethebasic
Watchababybetweensixandninemonthsold,andyouwillobservethebasic
Watchababybetweensixandninemonthsold,andyouwillobservethebasic
IhaveobservedthattheAmericansshowalessdecidedtasteforgeneralide
______scientistshaveobservedincreasedpollutioninthewatersupply.A、LateB
Observethedilemmaofthefungus:itisaplant,butitpossessesnochloro
Observethedilemmaofthefungus:itisaplant,butitpossessesnochloro
随机试题
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyou’
简述电子商务的含义。
图书的面封应该印有( )等。A.书名 B.责任编辑名 C.著译者名 D.
下列情形中,既属于权利又属于义务的有()。A.适龄儿童接受义务教育 B.接受
察指纹的适用年龄是A.5岁以内 B.4~5岁 C.4岁以内 D.3~4岁
按诊断标准,下列哪项不是诊断类风湿关节炎的必备关节表现A:关节肿痛≥6周 B:
A.直肠给药亦不可能达到预期的吸收效果,对新生儿的治疗作用有限B.与局部组织或器
男性患者,70岁。清晨醒后发现左侧肢体不能活动,急送医院,CT示:脑出血。既往有
辨析:根据斯金纳的操作性条件反射理论,强化分正强化和负强化,无论正强化还是负强化
某德国的投资者持有500万美元的股票组合,考虑到美元贬值的可能性,利用两个月到期
最新回复
(
0
)