首页
登录
职称英语
Thirty-one million Americans are over 60 years of age,and twenty-nine millio
Thirty-one million Americans are over 60 years of age,and twenty-nine millio
游客
2025-04-22
47
管理
问题
Thirty-one million Americans are over 60 years of age,and twenty-nine million of them are healthy, busy,productive citizens. By the year 2030,one in every five people in the United States will be over 60, people are members of the fastest-growing minority in this country. Many call this the "graying of America".
In I973,a group called the "Gray Panthers" was organized. This group is made up of young and old citizens. They are trying to deal with the special problems of growing old in America. The Gray Panthers know that many elderly people have health problems; some cannot walk well,others cannot see or hear well. Some have financial problems; prices are going up so fast that the elderly can’t afford the food, clothing,and housing they need. Some old people are afraid and have safety problems. Others have emotional problems. Many elderly are lonely because of the death of a husband or a wife. The Gray Panthers know another fact, too, Elderly people want to be as independent as possible. So, the Gray Panthers are looking for ways to solve the special problems of the elderly.
The president of the Gray Panthers is Maggie Kuhn.an active woman in her late 70s. She travels across the United States, educating both young and old about the concerns of elders. One of the problems she talks about is where and how elders live. She says that Americans do not encourage elders to live with younger people. As far as Maggie Kuhn is concerned,only elders who need constant medical care should be in nursing homes.
Maggie Kuhn knows that elders need education,too. She spends lots of time talking to groups of older Americans. She encourages them to continue to live in their own houses if it is possible. She also tells them that it is important to live with younger people and to have children around them. This helps elders to stay young at heart. [br] Nursing homes_____.
选项
A、are good for elders who need constant medical care
B、help keep elders young
C、are set up for training nurses
D、are places where small children are taken care of
答案
A
解析
本题要求根据文章内容回答nursing homes的意思,第三段最后一句解释了该词语的意思。A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4048549.html
相关试题推荐
Thirty-onemillionAmericansareover60yearsofage,andtwenty-ninemillio
SwinefluhasinfectedmorethanamillionAmericansandisinfectingthousa
SwinefluhasinfectedmorethanamillionAmericansandisinfectingthousa
SwinefluhasinfectedmorethanamillionAmericansandisinfectingthousa
SwinefluhasinfectedmorethanamillionAmericansandisinfectingthousa
SomeAfricanAmericanshavehadaprofoundimpactonAmericansociety,chang
SomeAfricanAmericanshavehadaprofoundimpactonAmericansociety,chang
SomeAfricanAmericanshavehadaprofoundimpactonAmericansociety,chang
Hurricanesareviolentstormsthatcausemillionsofdollarsinpropertydam
Hurricanesareviolentstormsthatcausemillionsofdollarsinpropertydam
随机试题
Manyvisitors【B1】BritainarenotfondofEnglishfood.Theyareoftenhear
COSTANDBENEFITSOFSOCIALLIFE(1)
IntheUnitedStates,thefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurseriesw
Carmakershavelongusedsextoselltheirproducts.Recently,however,bot
Mostpeopleoftendreamatnight.Whentheywakeinthemorningtheysayto
诺顿指出,对外电路确定诺赖等效电路的等效电阻,可将有源二端网络内所有独立电源(
按照《证券公司风险控制指标计算标准规定》,证券公司自营业务,持有一种权益类证券的
患者肾挫伤后多见()。A.全程血尿 B.终末血尿 C.初期血尿 D.镜下
关于高、低应变法动力测桩的叙述,下列哪些选项是正确的? (A)两者均采用一维应
具有耐腐蚀、耐磨和很高的抗压强度,多用于承受强烈磨损、强酸和碱腐蚀场合的管材为(
最新回复
(
0
)