首页
登录
职称英语
Prices determine how resources are to be used. They are also the means by wh
Prices determine how resources are to be used. They are also the means by wh
游客
2025-04-20
48
管理
问题
Prices determine how resources are to be used. They are also the means by which products and services that are in limited supply are rationed among buyers. The price system of the United States is a very complex network composed of the prices of all the products bought and sold in the economy as well as those of a myriad of services, including labor, professional, transportation, and public-utility services. The interrelationships of all these prices make up the "system" of prices. The price of any particular product or service is linked to a broad, complicated system of prices in which everything seems to depend more or less upon everything else.
If one were to ask a group of randomly selected individuals to define "price", many would reply that price is an amount of money paid by the buyer to the seller of a product or service or, in other words, that price is the money value of a product or service as agreed upon in a market transaction. This definition is, of course, valid as far as it goes. For a complete understanding of a price in any particular transaction, much more than the amount of money involved must be known. Both the buyer and the seller should be familiar with not only the money amount, but with the amount and quality of the product or service to be exchanged, the time and place at which the exchange will take place and payment will be made, the form of money to be used, the credit terms and discounts that apply to the transaction, guarantees on the product or service, delivery terms, return privileges, and other factors. In other words, both buyer and seller should be fully aware of all the factors that comprise the total "package" being exchanged for the. asked-for amount of money in order that they may evaluate a given price. [br] According to the passage, which of the following is NOT a factor in the complete understanding of price?
选项
A、Instructions that come with a product.
B、The quantity of a product.
C、The quality of a product.
D、Warranties that cover a product.
答案
A
解析
根据短文,产品说明书不是完全了解价格的一个因素。作者在第二段后半部分提到许多了解价格的因素,包括B、C和D,唯独没有提到A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4046443.html
相关试题推荐
(1)Determinedtomakeitonhisown,Bushdidnottellhisfatherthathewas
(1)Determinedtomakeitonhisown,Bushdidnottellhisfatherthathewas
Industrialproductionmanagerscoordinatetheresourcesandactivitiesrequi
Industrialproductionmanagerscoordinatetheresourcesandactivitiesrequi
Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealsothemeansbywh
Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealsothemeansbywh
Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealsothemeansbywh
Handwritinganalysis(graphology)circumventsthelawbyfryingtodetermine
Handwritinganalysis(graphology)circumventsthelawbyfryingtodetermine
Handwritinganalysis(graphology)circumventsthelawbyfryingtodetermine
随机试题
Onereasonwhyasheep,alesswell-understoodexperimentalsubject
2009年1月2日,A发电厂与B承包商依据FIDIC《生产设备和设计一施工合同条
男性,39岁,近期出现上腹不适,乏力,就医发现AFP>500μg/L,B超检查结
乡土课程资源是历史课程资源结构中的重要组成部分。泉州宋老师讲到部编七年级下册第1
《习近平用典》政论微视频上线播出,吸引了众多网友点击观看、分享、评论。这说明(
男性,39岁,因脊髓型颈椎病接受手术治疗,对其出院指导中正确的是A.避免猛力转头
关于SML和CML;下列说法正确的有()。 Ⅰ.两者都表示有效组合的收益
患者,男,40岁。失眠近两周。心烦不寐,胸闷脘痞,泛恶嗳气,伴口苦,头重,目眩,
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
简述银行在国民经济中的地位。
最新回复
(
0
)