首页
登录
职称英语
One motivational analyst who became curious to know there had been such a gr
One motivational analyst who became curious to know there had been such a gr
游客
2025-04-17
18
管理
问题
One motivational analyst who became curious to know there had been such a great rise in impulse buying at supermarkets was James Vicary. He suspected that some special psychology must be going on inside the women as they shopped in supermarkets. His suspicion was that perhaps they underwent such an increase in tension when confronted with so many possibilities that they were forced into making quick purchases. He set out to find out if this were true. The best way to detect what was going on inside the shopper was through the use of a galvanometer or lie detector. That obviously was impractical. The next best thing was to use a hidden motion-picture camera and record the eye-blink rate of the women as they shopped. How fast a person blinks his eyes is a pretty good index of his state of inner tension. The average person, according to Mr. Vicary, normally blinks his eyes about 32 times a minute. If he is tense, he blinks them more frequently; and. under extreme tension, he may blink up to 50 or 60 times a minute. II he is notably relaxed, on the other hand, his eye-blink rate may drop to a subnormal twenty or less.
Mr. Vicary set up his cameras and started following the ladies as they entered the store. The results were startling, even to him. Their eyeblink rate, instead of going up to indicate mounting tension, went down and down, to a very subnormal fourteen blinks a minute. The ladies fell into what Mr. Vicary calls a hypnoidal trance, a light kind of trance that, he explains, is the first stage of hypnosis. Mr. Vicary has decided that the main cause of the trance is that the supermarket is packed with products which in former years would have been items only kings and queens could have afforded and here in this fairyland they were available to all. Mr. Vicary theorizes: "Just within this generation, anyone can be a king or queen and go through these stores where the products say ’buy me, buy me. "’(344 words) [br] Mr. Vicary’s test______.
选项
A、proved his original hypothesis to be true
B、proved that the tension of a woman shopper, after entering the store, decreased rather than increased
C、nullified the eye-blink rate as a measurement of tension
D、showed that a woman’s reaction to the products in a supermarket is impossible to determine
答案
B
解析
参考文章第二段,Vicary的测验结果发现,她们的眨眼率不是在上升而是在下降。这说明妇女进入商店后,其购物紧张度程度是下降而不是上升。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4041221.html
相关试题推荐
Onemotivationalanalystwhobecamecurioustoknowtherehadbeensuchagr
Onemotivationalanalystwhobecamecurioustoknowtherehadbeensuchagr
Mary______whenshefoundherhusbanddrunkagain.A、blewhertopB、becameabnorm
Hebecameawarethathehadlosthisaudiencesincehehadnotbeenabletotalk
Itiscurioustonotehowslowlythemechanismoftheintellectuallifeimpr
Itiscurioustonotehowslowlythemechanismoftheintellectuallifeimpr
______intheirislandcommunity,thevarioustribesusedlanguageswhichbecame
Thedeclineinmoralstandards—whichhaslong-concernedsocialanalysts—
Thedeclineinmoralstandards—whichhaslong-concernedsocialanalysts—
Thedeclineinmoralstandards—whichhaslong-concernedsocialanalysts—
随机试题
Womenfromthemid-30stothemid-50sarelesslikelythanAmericansoverall
PASSAGETHREE[br]Whatcountryisgoingtowitnessthebiggestincreaseincoal
[originaltext]OnthefoggynightofJuly25,1956,oneofthegreatseadis
有一肝病患者,临床表现为消化道出血,皮肤瘀斑,鼻出血,应选择哪组筛选试验为住A.
关于量取操作描述正确的是A:根据量取药物容量的多少,选择适宜的量器(量杯、量筒)
党的十六大报告指出,在社会发展阶段上,我国( ) A.已经进入小康社会 B
不属于白色血栓的是( )。A.静脉内柱状血栓的头部 B.动脉内延续性血栓的头
电泳分离蛋白质的依据是A.蛋白质紫外吸收的最大波长280nm B.蛋白质是两性
下列各项中,没有违反《会计法>规定的是()。A:某商场为了促销,向其客户提供了与
预付款担保的主要作用是()。 A.促使承包商履行合同约定,保护业主的
最新回复
(
0
)