首页
登录
职称英语
During the second half of the nineteenth century, in the United States, both
During the second half of the nineteenth century, in the United States, both
游客
2025-04-16
50
管理
问题
During the second half of the nineteenth century, in the United States, both the stimulus to produce landscape art and the subject of landscape altered appreciably as the pressure of events surrounding the Civil War witnessed the emergence of a new national consciousness. It was a time when certain fundamental religious beliefs were
assaulted
by new scientific theory and when new critical writing, particularly those of John Ruskin, exercised an important influence on art. The landscape painting from the Ganz collection provide an opportunity to examine the shifts in taste and the pluralities of style that characterized American landscape painting, especially in the latter part of the century.
In the early years of the nineteenth century American landscape was closely associated with the republican ideals of the new nation and took on significance in the popular imagination as a form of national propaganda. Landscape painting was conceived of as a vehicle for the presentation of the new republic’s unique historical and moral position in world history. This position was supported by Thomas Cole, the dean of the Hudson River School, and was based on a religious interpretation of wilderness themes. While the American concern for the founding of a school of historical landscape was most assertive in the first half of the century and was confirmed in such grandly ambitious paintings as Cafe’s famous instructive moral one portraying the COURSE OF EMPIRE, the interest in creating a national art based on American nature continued to influence the formal evolution of landscape painting. (252 words) [br] According to the author, why is the Ganz collection significant?
选项
A、Because it reflects changes in American landscape painting.
B、Because it includes many critical writings of the era.
C、Because it appeals to the popular imagination of republicans.
D、Because it documents the painting of the Hudson River School.
答案
A
解析
文章第一段说,Ganz的组画是美国风景画的代表.而我们可以从中看出美国风景画在趣味和风格方面的变化。A“它反映美国风景画的变化”符台该句子的意思。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4040609.html
相关试题推荐
TheUnitedNationsdeclaredlastFridaythatSomalia’sfamineisover.Butt
TheUnitedNationsdeclaredlastFridaythatSomalia’sfamineisover.Butt
TheUnitedNationsdeclaredlastFridaythatSomalia’sfamineisover.Butt
TheUnitedNationsPopulationFundhaspickedOctober31asthedaytheworl
TheUnitedNationsPopulationFundhaspickedOctober31asthedaytheworl
TheUnitedNationsPopulationFundhaspickedOctober31asthedaytheworl
Bytheendofthenineteenthcentury,citieswerereimbursingprivatehospitals
InScholasticismandPolitics,writtenduringWorldWarIIMaritianexpresseddi
Inhis1976studyofslaveryintheUnitedStates,HerbertGutman,likeFoge
ThefieldofsociologyintheUnitedStatesdevelopedasaresultofasocia
随机试题
Thepaintontheclown’sface______thatitscaredthechildrenhewastryingto
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
Inviewofthepracticalneedofsociety,______(有越来越多的人对学习英语感兴趣).therearemo
Translatingisacomplexandfascinatingtask.Infact,A.Richardshasclai
OnFoodSafety,aLong
再电气化在()体现为电能对终端化石能源的深度替代和全社会用电范围的广泛119拓
周先生,55岁,已婚,外资企业高管。身高180厘米,体重95公斤。不抽烟,不饮酒
A.枳实消痞丸加减 B.木香顺气丸加减 C.泻心汤合连朴饮加减 D.越鞠丸
2010年6月29日,投资人刘先生出售的股票金额为50万元,按照我国证券交易的纳
工程双代号时标网络计划如图所示,当计划执行到第5周末检查时,其实际进度如图中前锋
最新回复
(
0
)