首页
登录
职称英语
As we have seen in earlier chapters, the American definition of success is l
As we have seen in earlier chapters, the American definition of success is l
游客
2025-04-16
53
管理
问题
As we have seen in earlier chapters, the American definition of success is largely one of acquiring wealth and a higher material standard of living. It is not surprising, therefore, that Americans have valued education for its monetary value. The belief is widely spread in the United States that the more schooling people have, the more money they will earn when they leave school. The belief is strongest regarding the desirability of an undergraduate university degree, or a professional degree such as medicine or law following the undergraduate degree. The money value of graduate degrees in "non-professional" fields such as art, history, or philosophy is not as great.
This belief in the monetary value of education is supported by statistics on income. Ben Wattenberg, a social scientist, estimated that in the course of a lifetime a man with a college degree in 1972 would earn about ¥380,000 more than a man with just a high school diploma. Perhaps this helps to explain survey findings which showed that Americans who wished they had led their lives differently in some way regretted most of all that they did not get more education.
The regret is shared by those who have made it to the top and by those who have not. Journalist Richard Reeves quotes a black worker in a Ford automobile factory. When I was in the ninth grade, I was getting bad grades and messing around. My father came home in the kitchen one night with a pair of Ford work pants and he threw them in my face. "Put these on," he said, "because you’re going to be wearing them the rest of your life if you don’t get an education."
Douglas Fraser, the president of the United Auto Workers Union, regretted not finishing high school so much that he occasionally lied about it. He told Richard Reeves about his pride in graduating from high school, but then a few minutes later he said, "I wasn’t telling the truth about high school. I never finished. I quit in the twelfth grade to take a job. It’s funny after all these years, I still lie about it. Because the fact is, I still think it was a stupid thing to do. I should have finished my education." Even a man like Fraser, a nationally known and successful leader, was troubled by regrets that he did not climb higher on the educational ladder. [br] Which of the following is TRUE about Douglas Fraser?
选项
A、He was proud to have finished high school.
B、He became a successful leader thanks to his education.
C、He wished he hadn’t dropped out of school.
D、He was a liar.
答案
C
解析
文章第4段Douglas Fraser说:至于高中我没说实情,我根本没毕业,我在12年级就辍学工作了……让人好笑的是,这么多年过去了,我仍在说谎。原因是我仍然认为,那是件愚蠢的事,我应当完成我的学业。很明显,C正确。B在文中未提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4040034.html
相关试题推荐
AfricanAmericanwomen’ssearchforsocietalacceptanceoftenencompassesstr
AfricanAmericanwomen’ssearchforsocietalacceptanceoftenencompassesstr
Aswehaveseeninearlierchapters,theAmericandefinitionofsuccessisl
Aswehaveseeninearlierchapters,theAmericandefinitionofsuccessisl
TheeventsofSept.11haveratchetedupsecurityatAmericanairportstot
TheeventsofSept.11haveratchetedupsecurityatAmericanairportstot
TheeventsofSept.11haveratchetedupsecurityatAmericanairportstot
Atnotimeshouldwebe______bysuccess.A、carriedoffB、carriedawayC、carried
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionally
随机试题
[originaltext]W:Hi,ProfessorJones.Thanksforagreeingtoseemeonsuchsho
Eatingfruitsandvegetableshasprovedhelpfulinpreventingvariouschroni
Computers,andespeciallyconnectingtotheInternet,provideuniqueopportun
Whatwasthewomandoingatlunchtime?[br][originaltext]M:Hi,Janet.Wherew
Youcan’tbuyhappiness.However,itlooks【C1】______youcanatleastinheri
2016年里约热内卢奥运会期间,里约热内卢的昼夜长短情况和昼夜长短变化情况是(
受理申请医师注册的卫生行政部门对不符合条件不予注册的,应当自收到申请之日起多少日
发包人的下列行为中,造成建设工程质量缺陷,应承担过错责任的有( )。A.提供的
某民爆企业发生乳化炸药爆炸事故,造成厂房倒塌,设备损毁,多人伤亡。在对该起事故进
下列关于危险化学品生产、储存安全管理的表述中,符合《危险化学品安全管理条例》规定
最新回复
(
0
)