首页
登录
职称英语
An important point in the development of a governmental agency is the codific
An important point in the development of a governmental agency is the codific
游客
2025-04-16
52
管理
问题
An important point in the development of a governmental agency is the codification of its controlling practices. The study of law or jurisprudence is usually concerned with the codes and practices of specific governments, past or present. It is also concerned with certain questions upon which a functional analysis of behavior has some bearing. What is a law? What role does a law play in governmental control? In particular, what effect does it have upon the behavior of the controller and of the members of the governmental agency itself?
A law usually has two important features. In the first place, it specifies behavior. The behavior is usually not described topographically but rather in terms of its effect upon others——the effect that is the object of governmental control. When we are told, for example, that an individual has "committed perjury," we are not told what he has actually said. "Robbery" and "assault" do not refer to specific forms of response. 0nly properties of behavior which are aversive to others are mentioned——in perjury the lack of a customary correspondence between a verbal response and certain factual circumstances, in robbery the removal of positive reinforces, and in assault the aversive character of physical injury. In the second place, a law specifies or implies a consequence, usually punishment. A law is thus a statement of a contingency of reinforcement maintained by a governmental agency. The contingency may have prevailed as a controlling practice prior to its codification as a law, or it may represent a new practice which goes into effect with the passage of the law. Laws are thus both descriptions of past practices and assurances of similar practices in the future. A law is a role of conduct in the sense that it specifies the consequences of certain actions which in turn "rule" behavior.
The effect of a law upon the controlling agency. The government of a large group requires an elaborate organization, the practices of which may be made more consistent and effective by codification. How codes of law affect governmental agents is the principal subject of jurisprudence. The behavioral processes are complex, although presumably not novel. In order to maintain or "enforce" contingencies of governmental control, an agency must establish the fact that an individual has behaved illegally and must interpret a code to determine the punishment. It must then carry out the punishment. These labors are usually divided among special subdivisions of the agency. The advantages gained when the individual is "not under man but under law" have usually been obvious, and the great codifiers of law occupy places of honor in the history of civilization. Codification does not, however, change the essential nature of governmental action nor remedy all its defects. [br] The other distinguishing trait of the law is ______.
选项
A、punishment is carried out by the courts at all levels
B、rules and court practices initiated by a governmental agency are specifically designed to increase government control
C、a system of rules governing a conduct, activity or event incidental by nature
D、any governmental reinforcement
答案
C
解析
文章第二段中的最后一句话中有答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4040004.html
相关试题推荐
Animportantpointinthedevelopmentofagovernmentalagencyisthecodific
Animportantpointinthedevelopmentofagovernmentalagencyisthecodific
Animportantpointinthedevelopmentofagovernmentalagencyisthecodific
Althoughtheexaminationhepassedwasnotimportant,hissuccess______himinh
我们现在面临的所有重大世界性问题中最重要的问题就是人口对土地和土地资源的压力正存迅速增长。Themostimportantprobleminallm
Animportantconsequencearisesbecausethesocialsecurityprogramispurelypa
Here,theveryimportantconceptofthetoolmustenterintoourconsiderati
Here,theveryimportantconceptofthetoolmustenterintoourconsiderati
Here,theveryimportantconceptofthetoolmustenterintoourconsiderati
Here,theveryimportantconceptofthetoolmustenterintoourconsiderati
随机试题
Butforwater,people______notliveontheearth.A、canB、willbeabletoC、mak
WhylifelonglearningistheinternationalpassporttosuccessA)
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
男性,39岁。左腰背部撞击伤后剧烈腹痛伴恶心、呕吐2小时。查体:P120次/分,
流产的定义,以下哪项正确A.妊娠<20周,胎儿体重<500g B.妊娠<28周
承包商在进行合同实施趋势分析时,需针对合同实施偏差情况以及可以采取的措施,分析在
对于临床检测超微量活性物质最有前途的方法是A:电泳法B:分光光度法C:电极法
制备空胶囊时加入下列物质的作用是 A.成型材料 B.增塑剂 C.增稠剂
以下不是我国M1层次的货币的是()。A.现金流量 B.企业单位活期存款
牡丹没有花谢花败之时,要么烁于枝头,要么归于泥土,它_萎顿和衰老,由青青而死亡
最新回复
(
0
)