首页
登录
职称英语
Famed for their high-elevation forests, the Appalachian Mountains sweep sout
Famed for their high-elevation forests, the Appalachian Mountains sweep sout
游客
2025-04-14
47
管理
问题
Famed for their high-elevation forests, the Appalachian Mountains sweep south from Quebec to Alabama. Highest in New England and North Carolina, this broad system covers more than 1, 200 miles to form the rocky backbone of the eastern United States.
The Blue Ridge Mountains form a substantial part, 615 miles, of the far-reaching Appalachians. They begin as a narrow, low ridge in Pennsylvania, then slowly spread and rise until they reach the height of 5, 938 feet at majestic Grandfather Mountain in North Carolina. The Blue Ridge technically includes among its major spurs the Great Smoky Mountains and the Black Mountains; Mount Mitchell, in the latter range, is at 6, 684 feet the highest peak east of the Mississippi River. Like the rest of the Appalachians, these mountains were once substantially higher and bolder. Their uplift was completed some 289 million years ago, and they have been drastically eroded ever since. At one time, immense continental glaciers covered the land as far south as Pennsylvania. Although they did not spread over the Blue Ridge, plants and animals far beyond their reach became adapted to the cold. When the climate warmed and the ice melted, the cold-adapted species retreated northward, surviving in the south only at higher, cooler elevations.
Red Spruces and Fraser firs are remnants of the Ice Age, thriving in the higher elevations of the Blue Ridge; and local belches, birches, and red oaks are typical of forests farther to the north. Sharing the high peaks is another distinctive plant community. This is the "bald" — a treeless area covered with grass, or more commonly, with broad-leaved shrubs. Often large and vigorous, the latter include huckleberries, mountain laurel, and most especially, rhododendron, an evergreen shrub that blossoms in June and creates some of the most spectacular wild gardens on Earth. [br] Where in the passage does the author mention what has happened to the development of the mountains since they reached their highest point?
选项
A、The second sentence of Paragraph One.
B、The latter half of the second paragraph.
C、The first two sentences of Paragraph Two.
D、The whole Paragraph Two.
答案
B
解析
细节事实题。根据题干关键词the mountains…reached their highest point与原文第二段第五句中的their uplift was completed对应,据此定位答案,这句话其实跟问题的意思是一样的,就是说,这山的上升已经完成了,也就是达到顶峰了,从那以后,他们就开始被剧烈地侵蚀了。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4036840.html
相关试题推荐
Famedfortheirhigh-elevationforests,theAppalachianMountainssweepsout
Famedfortheirhigh-elevationforests,theAppalachianMountainssweepsout
Famedfortheirhigh-elevationforests,theAppalachianMountainssweepsout
Famedfortheirhigh-elevationforests,theAppalachianMountainssweepsout
Famedfortheirhigh-elevationforests,theAppalachianMountainssweepsout
Thestudentsareattractedbythe_______ofthesnow-coveredmountainswhenthe
Hillslopeswereclearedofforeststomakewayforcrops,whichnowonly______t
Thedestructionofrainforestshasbeen______asadisasterfortheenvironment.A
Anareaofrichforestswas______tolife.A、advantageousB、decorativeC、attracted
Thisvillagewhichissurroundedbymountainsisonly______byriver,anditiso
随机试题
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheMe
[originaltext]M:Hello,TomWilson’s,canIhelpyou?W:Hi,there,it’sEmma
Somepsychologistsmaintainthatmentalactssuchasthinkingarenotperfor
CD4细胞是指A.总T细胞 B.抑制性T细胞 C.总B细胞 D.辅助性T细
最简便的人工呼吸方法是______,它的第一步是______。
A.表虚自汗证 B.气阴两虚证 C.心脾两虚证 D.脾虚气陷证 E.脾虚
依据《站用交流电源系统运维细则》的规定,站用交流电源柜内漏电保护器()应进行一次
著作被称为“活的教育学”的教育家是()。A.瓦根舍因 B.皮亚杰 C.苏霍姆
有人拿着上级领导签名的条子来推销《领导艺术全书》,你怎么办?
一个10岁的儿童能够通过9岁组的全部项目和10岁组的一半项目,按照比.率智商计算
最新回复
(
0
)