首页
登录
职称英语
Tens of thousands of retirees are pulling up stakes in suburban areas and fa
Tens of thousands of retirees are pulling up stakes in suburban areas and fa
游客
2025-04-13
35
管理
问题
Tens of thousands of retirees are pulling up stakes in suburban areas and fashioning their own retirement communities in the heart of the bustling city. They are looking for what most older people want: a home with no stairs and low crime rates. And they are willing to exchange regular weekly golf time for rich cultural offerings, young neighbors and plenty of good restaurants. Spying an opportunity, major real-estate developers have broken ground on urban sites they intended to market to suburban retirees. These seniors are already changing the face of big cities. One developer, Fran McCarthy asks: "Who ever thought that suburban flight would be round trip? "
The trickle of older folks returning to the city has grown into a steady stream. While some cities, especially those with few cultural offerings, have seen an exodus of seniors, urban planners say others have become retirees magnets. Between 1999 and 2000, the population of 64-to-75-year-olds in downtown Chicago rose 17 percent. Austin, New Orleans, and Los Angeles have seen double-digit increases as well. There may be hidden health benefits to city living. A study reveals that moving from suburbs to the city can ward off the byproduct of aging—social isolation In the next six years, downtowns are expected to grow even grayer. For affluent retirees, city life is an increasingly popular option. [br] From the passage we can infer that_____.
选项
A、the real-estate developers have broken their original contracts of construction with senior retirees
B、a life in the downtown city is expensive, and most of those retirees who moved back into the city are very well-off
C、with more older people living in the city, the city will become gray and less beautiful
D、very soon the American suburban are as will face their low population crisis
答案
D
解析
题目问:通过文章内容,我们可以推断出什么?通过阅读文章可知,第一段“Spying an opportunity,major real-estate developers have broken ground on urban sites they intended to market to suburbanretirees.”发现机会的房地产开发商们已经开始在市区破土动工,他们计划把房屋卖给郊区的退休者。A项内容于此不符,可排除。最后一段“For affluent retirees,city life is an increasingly popular option.”对于富裕的退休人员来说,城市生活是个越来越受欢迎的选择。但从此句话我们推断不出搬回市中心的人都很富有。B项内容于此不符,可排除。最后一段In the next six years,downtowns are expected to grow evengrayer.在未来六年,商业区老年人口数量会增加。C项内容于此不符,可排除。所以,答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4035137.html
相关试题推荐
Everyyearthousandsofpeoplearearrestedandtakentocourtforshop-lift
Everyyearthousandsofpeoplearearrestedandtakentocourtforshop-lift
Everyyearthousandsofpeoplearearrestedandtakentocourtforshop-lift
Historiansshareonefundamental______thatwecanlearnfromthemistakesofour
AtWembly,thehomeoffootball,countlessthousandsofpeoplespendSundaymorn
Whenyougraduatefromtheuniversity,youexitwiththousandsofpapersofpers
Switzerlandis(best)knownforits(majesty)mountainrangeand(thousands)flo
Jack____tothemanagerforthemistakeshehadmade.A、excusedB、pardonedC、forga
Tensofthousandsofretireesarepullingupstakesinsuburbanareasandfa
Tensofthousandsofretireesarepullingupstakesinsuburbanareasandfa
随机试题
She’scute,noquestion.Symmetricalfeatures,flawlessskin,lookstobe22
Wedeveloptradewiththatcompanyforourshared________.A、honorB、benefitC、re
Aftermakingaspeechabouttheschool,Mr.Whitewenton(show)______thevisito
BiologicalMimicryTheInventionofVelcro
风玫瑰图中,风向、风频是指下列哪种情况?( )A.风吹去的方向和这一风向的频率
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
患者,男性,65岁,中学教师。主因渐进性双上肢麻木、双下肢无力,步态不稳,有踩棉
酶化学修饰调节的主要方式是A.甲基化与去甲基 B.乙酰化与去乙酰基 C.磷酸
弗洛伊德认为,防御机制是人的()。A.生物性防御本能 B.动机冲突 C.防
电池单体安装时应保持垂直与水平,底部四角均匀着力,如不平整应使用()垫实。A.
最新回复
(
0
)