首页
登录
职称英语
The first thing to notice is that the media we’re all familiar with—from boo
The first thing to notice is that the media we’re all familiar with—from boo
游客
2025-04-12
32
管理
问题
The first thing to notice is that the media we’re all familiar with—from books to television are one-way propositions: they push their content at us. The Web is two-way, push and pull. In finer point, it combines the one-way reach of broadcast with the two-way reciprocity(互惠)of a mid-cast. Indeed, its user can at once be a receiver and sender of broadcast—a confusing property, but mind-stretching!
A second aspect of the Web is that it is the first medium that honors the notion of multiple intelligences. This past century’s concept of literacy grew out of our intense belief in text, a focus enhanced by the power of one particular technology-the typewriter. It became a great tool for writers but a terrible one for other creative activities such as sketching, painting, notating music, or even mathematics. The typewriter prized one particular kind of intelligence, but with the Web, we suddenly have a medium that honors multiple forms of intelligence—abstract, textual, visual, musical, social, and kinesthetic. As educators, we now have a chance to construct a medium that enables all young people to become engaged in their ideal way of learning. The Web affords the match we need between a medium and how a particular person learns.
A third and unusual aspect of the Web is that it leverages(起杠杆作用)the small efforts of the many with the large efforts of the few. For example, researchers in the Maricopa County Community College system in Phoenix have found a way to link a set of senior citizens with pupils in the Longview Elementary School, as helper-mentors(顾问). It’s wonderful to see-kids listen to these grandparents better than they do to their own parents, the mentoring really helps their teachers, and the seniors create a sense of meaning for themselves. Thus, the small efforts of the man—the seniors—complement the large efforts of the few— the teachers. The same thing can be found in operation at Hewlett-Packard, where engineers use the Web to help kids with science or math problems. Both of these examples barely scratch the surface as we think about what’s possible when we start interlacing resources with needs across a whole region. [br] What is a terrible tool for activities such as sketching and painting?
选项
A、Technology.
B、Typewriter.
C、Text.
D、The web.
答案
B
解析
根据文中第二段第七行“It became a great tool for writers but a terrible one for other creative activities such as sketching,painting,notating music,or even mathematics.”可知,对作家来说是有利的工具,但对其他创造性的活动则是不利的工具,这个工具可以从紧跟的上文中找到,是the typewriter,因此B项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4035076.html
相关试题推荐
ThefamiliarsoundsofanearlyEnglishsummerarewithusonceagain.Milli
ThefamiliarsoundsofanearlyEnglishsummerarewithusonceagain.Milli
Ababymightshowfearofanunfamiliaradult,______heislikelytosmileandre
Thesymbolsofmathematics______wearemostfamiliararethesignsofaddition,
Everygeologistisfamiliarwiththeerosioncycle.Nosoonerhasanareaof
Everygeologistisfamiliarwiththeerosioncycle.Nosoonerhasanareaof
Everygeologistisfamiliarwiththeerosioncycle.Nosoonerhasanareaof
Everygeologistisfamiliarwiththeerosioncycle.Nosoonerhasanareaof
Everygeologistisfamiliarwiththeerosioncycle.Nosoonerhasanareaof
Everygeologistisfamiliarwiththeerosioncycle.Nosoonerhasanareaof
随机试题
A:Excuseme,areyouMr.Road?B:______.A、I’mnotB、SorryC、Yes,IamC此题考查情景英
Salesdidn’tchangefrom1998to2000.[br]Salesfellon1999androseagainto
Ithasbeenprovedallofthefollowingexceptthat______.[br]Theunderlined
[originaltext]M:Ifyouhadsignaledyourintentiontoturnalittlesooner,th
"Hightech"and"stateoftheart"aretwoexpressionsthatdescribeverymo
民航运输业存在着规模经济特征,随着总运辅量的不断变化。干平均总成本曲线()
针对顺查法,以下说法正确的有()。A.是指审计取证的顺序与反映经济业务的会
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
关于承诺,下列说法错误的是()。A:承诺可以撤回B:承诺可以撤销C:承诺通知
作为金融中介机构,商业银行的经营对象是()A.内控和风除 B.信贷和风险 C
最新回复
(
0
)