首页
登录
职称英语
Our stomachs can often be a mystery to us and many of us don’t realize just
Our stomachs can often be a mystery to us and many of us don’t realize just
游客
2025-04-06
32
管理
问题
Our stomachs can often be a mystery to us and many of us don’t realize just how much the food we eat can impact on our mood and mental well-being.
According to charity Allergy UK, a shocking 45% of us suffers with food and drink intolerances, beverage—this is called food intolerance.
Food intolerance is a much more common problem than food allergy and one of the most harmful symptoms can be low mood. 1 in 4 people in the UK will suffer problems with their mood or mental health every year, with anti-depressant prescriptions increasing by over 40% in the last 5 years.
Recent research from York Test Laboratories, leading experts in food intolerance testing, has found that 97% of their customers reported problems relating to mood as a significant symptom of their food intolerance, of which 73% felt that their mood had significantly improved after altering their diets to remove foods to which they reacted.
In addition, in a recent paper published in the Journal of Nutrition and Food Sciences, over 81% Of patients reported a significant improvement in mood and mental well-being as a direct consequence of applying the dietary changes recommended by York Test. So how is it that the food we eat can have such a significant impact on our mood?
Bidirectional connections between the gut and the brain are complex and are regulated in the body in three different ways: through nerves, hormones and the immune system. The gut mediates the body’s immune response; at least 70 per cent of our immune system is situated in the gut and is used to expel and kill foreign invaders.
Our gut contains some 100 million neurons(nerve cells), more than in either the spinal cord or the peripheral nervous system. All of these neurons lining our digestive system do much more than merely handle digestion or cause occasional nerve us feelings. Our gut partly determines our mental state and plays key roles in certain diseases throughout the body. Many people will not be aware that 90% of serotonin(血清素), the brain’s "happy hormone" is produced in the gut—it is for these reasons that the gut is often referred to as the’second brain’.
In addition, research has shown that depression is frequently associated with gastrointestinal(肠胃的)inflammation—a common symptom of food intolerance. By tackling unidentified food intolerances, not only will physical symptoms benefit, but mental health symptoms can often show significant improvement.
There are a number of ways to identify potentially mood suppressing food intolerances. One that I recommend is scientifically validated and well researched is York Test. Its food and drink intolerance test called Food & Drink Scan can uncover potential food and drink triggers, allowing people to simply modify their diets with life changing health benefits. [br] Which is NOT one of the reasons why the gut is often referred to as the "second brain"?
选项
A、Our gut contains more nerve cells than in the spinal cord.
B、The neurons in the gut contribute solely to effective digestion.
C、90% of the brain’s "happy hormone" is produced in the gut.
D、Certain diseases result from our digestive system.
答案
B
解析
以下哪种陈述不是肠子被称为“第二大脑”的原因?A、C和D都在第八段中提及。B(The neurons in the gut contribute solely to effective digestion.意为“肠子中的神经细胞仅对有效消化吸收起作用。”)跟文中陈述“All of these neurons lining our digestive system do much morethan merely handle digestion or cause occasional nervous findings.”相矛盾。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4028983.html
相关试题推荐
Itwasnotuntilshereturnedhome____sherealizedshehadalmostwastedtenof
______Irealizedtheconsequences,Iwouldneverhavecontemplatedgettinginvol
Whenherealizedhehasbeen______tosignthecontractbyintrigue,hethreatene
Iwonderifyourealizejusthowmanyothersshareyourproblem.Itissocom
Icouldthenrealizethathewasafeverspecialistofworld______.A、renownB、do
ItmustbemuchtougherthanIrealized,______onjust10,000Yuanayear.A、gett
Iwonderifyourealizejusthowmanyothersshareyourproblem.Itissoco
Iwonderifyourealizejusthowmanyothersshareyourproblem.Itissoco
Whenherealizedhehasbeen______tosignthecontractbyintrigue,hethreatene
Ourstomachscanoftenbeamysterytousandmanyofusdon’trealizejust
随机试题
MakingUseoftheTradeShowProblems:No.1Howtogettherightpeople
[originaltext]M:Hi,Queenie,howareyouenjoyingyourselfatuniversity?W:
下列加点词语使用恰当的一句是()。 A.刘姥姥对当时进大观园那激动人心的场面
肺动脉频谱多普勒的正常形态为A.负向双峰窄带波形 B.上升支陡峭,下降支圆的不
下列不是学校健康教育意义的是A.受教育者群体数量庞大 B.学校健康教育影响人的
劳动价值论认为,商品是由( )创造的。A.劳动 B.价值 C.使用价值 D
当利用Photoshop调整图像大小时,打开“图像大小”对话框后,如果选择“约束
关于β系数的含义,下列说法中正确的有( )。 Ⅰβ系数绝对值越大,表明证
复方铝酸铋A.宜睡前服用 B.宜清晨服用 C.宜餐后服用 D.宜餐前服用
在口腔预防保健培训班上,就龋病病因的讨论中,大家对细菌、饮食和宿主等因素相互作用
最新回复
(
0
)