首页
登录
职称英语
Next week, the European Parliament will debate stringent regulation of a num
Next week, the European Parliament will debate stringent regulation of a num
游客
2025-04-03
34
管理
问题
Next week, the European Parliament will debate stringent regulation of a number of effective pesticides. If this regulation is passed, the consequences will be devastating.
In the 1960s, widespread use of the potent and safe insecticide DDT led to eradication of many insect-borne diseases in Europe and North America. But based on no scientific evidence of human health effects, the U. S. Environmental Protection Agency banned DDT, and its European counterparts followed suit. Subsequently, more than 1 million people died each year from malaria—but not in America or Europe. Rather, most of the victims were children and women in Africa and Asia.
Today, even while acknowledging that indoor spraying of small amounts of DDT would help prevent many deaths and millions of illnesses, nongovernmental organizations continue—with great success—to pressure African governments not to allow its use. In order to stave off such pressure, African public health officials cave, and their children die needlessly. Yet, rather than learning the tragic lesson of the DDT ban, the European Union wants to extend this unscientific ban to other effective insecticides, including pyrethroids and organophosphates—further undercutting anti-malarial efforts.
The currently debated regulation would engender a paradigm shift in the regulation of chemicals, from a risk-based approach—based on real world exposures from agricultural applications—to a hazard-based standard, derived from laboratory tests and having little or no basis in reality as far as human health is concerned. Of course, this is fine with anti-chemical zealots. Their concern is bringing down chemical companies in the name of "the environment" —tough luck if African children have to be sacrificed to their agenda, as was the case with DDT(which is still banned in the EU and not under consideration in the current debate).
Most poignantly, the fight against malaria and other insect-borne tropical diseases would take another hit, with resulting illness, disability and death disproportionally affecting children under five and pregnant women.
And what, after all, is the "danger" of these chemicals being debated? In fact, there is no evidence to support the contention that insecticides pose a health threat to humans. Even DDT, one of the most studied chemicals of all time, has been conclusively shown to be safe for humans at all conceivable levels of exposure sufficient to control malaria and save millions of lives. [br] When the U. S. Environmental Protection Agency banned DDT in the 1960s, in Europe______.
选项
A、the governments questioned the ban’s effects
B、the environmental authorities also banned it
C、researchers paid more attention to the chemical
D、the general public showed support for the ban
答案
B
解析
本题是细节题。根据关键词1960s和Europe可找到第二段的对应原句“Butbased on no scientific evidence of human health effects,the U.S.Environmental ProtectionAgency banned DDT,and its European counterparts followed suit.”,美国环境保护署开始禁止使用杀虫剂,欧洲也紧随其后,由此可知B正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4024064.html
相关试题推荐
Nextweek,theEuropeanParliamentwilldebatestringentregulationofanum
Nextweek,theEuropeanParliamentwilldebatestringentregulationofanum
Nextweek,theEuropeanParliamentwilldebatestringentregulationofanum
Nextweek,theEuropeanParliamentwilldebatestringentregulationofanum
SomeoftheconcernssurroundingTurkey’sapplicationtojointheEuropeanU
SomeoftheconcernssurroundingTurkey’sapplicationtojointheEuropeanU
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentd
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentd
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentd
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentd
随机试题
[originaltext]W:Goodmorning,sir.M:Goodmorning.W:HowcanIhelp
[originaltext]Thecostisgoingupforjustabouteverything,andcolleget
Thenewliteraturecoursediffersfromtheoldcourse______thestudentsaren’tr
Whenwethinkofentrepreneurs,mostofusimagine【C1】______,successful,ov
下列关于混凝土保护层的说法中,不正确的是()。A.预制肋形板主肋钢筋的保护层
下列关于基金宣传推介材料登载过往业绩的说法错误的是()。A、基金合同生效6个月
某建筑物设计使用年限为50年,地基基础设计等级为乙级,柱下桩基础采用九根泥浆护壁
下列关于社会主义初级阶段的表述正确的是()。A.是社会主义基本经济制度尚未建
为了保证某工程在"五一”前竣工,建设单位要求施工单位不惜一切代价保证工程进度,
根据《水工建筑物地下开挖工程施工技术规范》DL/T5099-2011,洞室群多个
最新回复
(
0
)