首页
登录
职称英语
Lately I got a chance to read People magazine’s most recent compilation of "
Lately I got a chance to read People magazine’s most recent compilation of "
游客
2025-03-30
46
管理
问题
Lately I got a chance to read People magazine’s most recent compilation of " The 50 Most Beautiful People in the World. " It was fabulous. In addition to offering helpful grooming tips, the issue involves an attempt to answer one of the most difficult questions of our time; Which is ultimately more influential, nature or nurture?
Consider first the extreme nurturists, who abstain from the notion that anything is biologically fixed. There’s John Watson, famous for the statement: " Give me a child and let me control the total environment in which he is raised, and I will turn him into whatever I wish. "
A nurture viewpoint is also advanced by TV star Jenna Elfman, who attributes her beauty to drinking 100 ounces of water a day, and using a moisturizer that costs $ 1,000 a pound. However, even a beginner in the study of human developmental biology might easily note that no degree of expensive moisturizers would get, say, me on People’s beauty list.
Naturally, similarly strong opinions come from the opposing, nature faction — the genetic determinists among the Most Beautiful. Perhaps the cockiest of this school is Josh Brolin, an actor whose statement could readily serve as a manifesto for those in his profession: " I was given my dad’s good genes. "
One searches the pages for a middle ground, for the interdisciplinary synthesizer who perceives the contributions of both nature and nurture. At last, we find Monica, a singer, who has an absolutely wondrous skill for applying makeup. This, at first, seems like just more nurture propaganda. But where does she get this cosmetic aptitude? Her mother supplies the answer: it’s something that’s inborn. One gasps at the insight; There is a genetic influence on how one interacts with the environment. Too bad a few more people can’t think this way when figuring out what genes have to do with intelligence, substance abuse, or violence.
In matters of human beauty, hardwired preferences matter but can be overcome. Novelist George Eliot was strikingly homely, but her magnetic character inspired Henry James to write in a letter; " She is magnificently ugly — deliciously hideous. She has a dull grey eye, a vast pendulous nose, a huge mouth, and full of uneven teeth. . . Now in this vast ugliness resides a most powerful beauty which, in a very few minutes, steals forth and charms the mind, so that you end as I ended, in falling in love with her. " [br] As an example in favor of both nature and nurture, the author feels that Monica’s mother is rather______.
选项
A、insightful
B、absurd
C、justifiable
D、irrelevant
答案
A
解析
本题是细节事实题,考查第五段第五句和第六句的意思,关键点:...one grasps at the insight…。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4019665.html
相关试题推荐
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
随机试题
Next,let’stalkaboutearthquakesonourPlanet.Somecountrieshavelarge
Extraordinarycreativeactivityhasbeencharacterizedasrevolutionary,flyin
YoucanfindtheGrandCanyonintheStateof______.A、ArizonaB、CaliforniaC、Ne
下列关于消防应急照明控制器安装的说法,正确的是()。A.应急照明控制器端子
影响证券市场供给的最根本因素是()。A.上市公司的质量和经济效益状况 B.上
对心源性水肿患者实施的护理措施中,哪项不妥A.每日入液量控制在前一天尿量加800
吸收直接投资所需要坚持的原则有( )。 A.共同投资 B.共担风险
某校社会工作者准备开办学习兴趣提升小组,为避免学生形成“参加小组都是差生”的印象
匀质杆质量为m,长OA=l,在铅垂面内绕定轴O转动。杆质心C处连接刚度系数k较大
B
最新回复
(
0
)