首页
登录
职称英语
A Republican plan to control the rising cost of Social Security would greatly
A Republican plan to control the rising cost of Social Security would greatly
游客
2025-03-30
47
管理
问题
A Republican plan to control the rising cost of Social Security would greatly reduce retirement benefits for middle-and upper-income Americans, especially those now younger than 25, according to an analysis released Wednesday by the program’s chief actuary (精算师) . The plan, by Rep. Paul Ryan, Republican of Wisconsin, would reduce benefits by gradually raising the retirement age and gradually cutting benefits for the top 70 percent of earners.
Together, the two provisions would reduce initial benefits by about a quarter for middle-income Americans who turn 65 in 2050, according to the analysis. Wealthier retirees would see even deeper cuts, losing about a third of scheduled benefits in 2050 and more than half of scheduled benefits if they turn 65 in 2080.
With congressional elections less than two weeks away, the Ryan plan has been a frequent target for Democrats accusing the GOP of plotting to
gut
Social Security. But the report by Stephen Goss, chief actuary for the Social Security Administration, also examines other ideas for overhauling the program, including several under discussion by a deficit (赤字) -reduction commission appointed by President Obama. Leaders in both parties say Social Security may present the best opportunity for compromise on the commission, which is due to issue a report on Dec. 1.
Goss’s analysis shows that those ideas may not be much more pleasant than Ryan’s plan. For example, allowing the retirement age to continue rising two months per year until it hits age 70 would cut initial benefits by nearly 20 percent for anyone turning 65 in 2050. Meanwhile, the commission is talking about cutting the cost-of-living increase retirees receive each year, as well as cutting their initial benefits.
"There’s been a lot of discussion about how easy it would be to cut Social Security in order to save it, " said Rep. Earl Pomeroy, Democrat of North Dakota, who requested the report as chairman of the House Ways and Means subcommittee on Social Security. "The new analysis reveals that these proposals result in benefit cuts ranging from 10 percent to as high as 50 percent...That’s not what I’d call ’saving’ Social Security."
Ryan spokesman Conor Sweeney said Goss did not analyze the full effect of Ryan’s plan to balance the federal budget and ignored Ryan’s proposal to guarantee a higher minimum benefit to low-income retirees. More to the point, Sweeney said, failing to overhaul Social Security — which is already paying out more than it collects from payroll taxes — will cause more immediate harm. "According to the Social Security Administration, Congressman Pomeroy’s do-nothing play will impose painful, across-the-board benefit cuts on current seniors and those nearing retirement, " Sweeney said. "It is deeply irresponsible for elected leaders to stand idle with icy indifference as the social safety net collapses." [br] What does the word "gut" in the 3rd paragraph mean?
选项
A、Cut.
B、Spoil.
C、Misuse.
D、Abolish.
答案
B
解析
本题细节定位于第三段第一句话“With congressional elections less than two weeks away, the Ryan plan has been a frequent target for Democrats accusing the GOP of plotting to
gut
Social Security”,Ryan的计划成为民主党经常攻击的目标,他们指控说GOP是密谋摧毁政府的公共福利计划。gut的意思为“摧毁”。A项中Cut的意思为“切,削”;B项中Spoil的意思为“损坏,变糟”;C项中Misuse的意思为“误用,滥用”:D项中Abolish的意思为“废除”。因此选择B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4018925.html
相关试题推荐
Itisnaivetoexpectthatanysocietycanresolveallthesocialproblemsitis
In1993,amallsecuritycameracapturedashakyimageoftwo10-year-oldbo
In1993,amallsecuritycameracapturedashakyimageoftwo10-year-oldbo
In1993,amallsecuritycameracapturedashakyimageoftwo10-year-oldbo
In1993,amallsecuritycameracapturedashakyimageoftwo10-year-oldbo
ThereAismuchinourlifeBwhichwedonotcontrolCandwearenotevenrespons
TheSocialSecurityActdidnotincludehealthinsurancebecausethecommission
It’smyfirmbeliefthatsocialistsystemis______toallothersocialsystems.A、
Thecaronedrivesmayshowhis/her______orsocialposition.(2002年上海交通大学考博试题)
Mybikeisatyour______Youcanuseitanytimeyoulike.A、controlB、requestC
随机试题
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthe
下列关于封闭式基金的说法,正确的是()。A.封闭式基金每周披露一次基金份额净值
现场处置方案中事故特征的内容有()。A、危险性分析,可能发生的事故类型 B
属于三级医疗事故的是A.造成患者死亡、重度残疾 B.造成患者明显人身损害的其他
A.脂蛋白变性 B.胞质内残留的RNA变性 C.脂肪变性 D.核碎裂或溶解
患儿10岁,男性,3个月前曾患胫骨上端急性血源性骨髓炎,未得恰当治疗,病灶自行
回归教育是一种认为人的一生应是学习和工作不断交替、相互结合的过程,接受义务教育或
甲公司于4月1日向乙公司发出订购一批实木沙发的要约,要求乙公司于4月8日前答复。
根据反垄断法律制度的规定,下列关于诉讼时效的表述中,正确的有()。A.因垄
胎儿期保健重点() A.孕母保健 B.降低异常产发生 C.加强品德教育
最新回复
(
0
)