首页
登录
职称英语
Theresa May, the UK prime minister, has a hard choice to make. Sadly, either
Theresa May, the UK prime minister, has a hard choice to make. Sadly, either
游客
2025-03-26
48
管理
问题
Theresa May, the UK prime minister, has a hard choice to make. Sadly, either way she loses. She can choose to lose face in the short term, or choose to lose the wellbeing of this nation for the long term. Which is it to be?
Wise and effective leadership rarely goes hand in hand with popularity. The role of leaders is to discover what is in the best interests of their people, and lead the people in that direction, which takes courage, understanding, trust, explanation, persuasion. Before 24 June 2016, and probably well beyond, May knew that Brexit would be a costly mistake for Britain. Has her genuine judgment changed that much?
The referendum result needs to be understood. That 52% (of the voters) said "leave", on the "terms" that were offered at the time does not equate to an order for the hard Brexit that is now in view. The vote did indicate that a large sector of the electorate are upset by current UK politics, feeling unrepresented, misunderstood. The "leave" campaign tapped into those feelings and persuaded many people that they were caused by Europe. The real causes lie closer to home, and more within UK government’s power to address.
Even at this
eleventh hour
, there is still the opportunity to address those real issues. May could postpone triggering article 50 to give time for further consideration of the UK’s forward direction, or press forward with "No deal is better than a bad deal" — but realizing that "no deal" should mean staying in the EU. If we can’t get "the exact same benefits" as we enjoy now outside the EU, why would we leave? Would 52% really vote for the drastic reduction in national wellbeing that will result from a hard Brexit?
May should choose her legacy: the PM who took the inherited poisoned wine glass and made the nation drink from it; or the PM who recognized it for what it was and set about persuading the nation that it would be much better for our wellbeing if we pour it down the drain and start considering what is really in the national interest. The British people must have the defining say over what kind of deal is reached. We all have the right to know what is being negotiated on our behalf. We will unite to campaign for a deal which guarantees the rights of workers and migrants, and which maintains key environmental and human rights protections. In an increasingly nasty and divided world, we will fight for a future of international cooperation and social justice. [br] In the last paragraph, the author is trying to call on the British people to______.
选项
A、boycott the result of the referendum
B、offer more support to the prime minister
C、find a better representative for themselves
D、take action to protect their own interests
答案
D
解析
最后一段反映了作者对全体英国人的期望。公民要有决策权和知情权,要同心同德,创造一个美好的未来。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4013459.html
相关试题推荐
TheresaMay,theUKprimeminister,hasahardchoicetomake.Sadly,either
TheresaMay,theUKprimeminister,hasahardchoicetomake.Sadly,either
TheresaMay,theUKprimeminister,hasahardchoicetomake.Sadly,either
【B1】[br]【B4】A、eitherB、neitherC、bothD、soA本题测试固定结构。either…or…连接并列成分,意为“或者……或
Inspeaking,thechoiceofwordsisoftheutmostimportance.Buttoooftencare
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthem
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthem
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthem
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthem
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthem
随机试题
She______illforfivedays.A、isB、hasbeenC、wasB本题考查动词时态。“for+一段时间”,要求动词用完成时
PASSAGEFOURTheyviewitasasymbolofadvancementandprestige.根据第2段的最后一句话可知,越
[audioFiles]audio_eufm_j07_001(20082)[/audioFiles]A、Bobwillprobablyremainan
Aboutoneandahalfmillionyearsagotheclimateoftheworldbecamemuch
听小骨位于A.鼓室内 B.内听道内 C.蜗管内 D.半规管内 E.前庭内
沟通通道的问题也会影响到沟通的效果,引起沟通通道障碍的原因包括( )。 A、
下列选项,可以由所给立方体展开的是: A.如上图所示 B.如上图所示
在热红外波段卫星图像上,城市因其热岛效应而色调明显较周围( )。A.深 B.
具有ATP酶活性,属于分子马达的肌丝成分是( )。A.肌球蛋白 B.肌动蛋白
在权证交易中,禁止的事项有()。 A.权证发行人不得买卖自己发行的权证 B
最新回复
(
0
)