首页
登录
职称英语
It seems like Americans use credit cards for everything. It’s a lot easier t
It seems like Americans use credit cards for everything. It’s a lot easier t
游客
2025-03-25
33
管理
问题
It seems like Americans use credit cards for everything. It’s a lot easier to spend money that you don’t see, isn’t it? Many Americans spend money that isn’t even there and get deeper and deeper in debt. Why do so many people spend more than they have? "Buy now, pay later" has become an American way of life. Recently, American households spent nearly 11 billion dollars more than they earned, creating a negative saving rate.
There are two ideas—one, living within your means, and the idea that living on debt is a great equalizer(平衡装置). They both have validity because it is important that someone live within their means over their lifetime. When people are young and they are earning money, but they have very little savings, they almost have to borrow in order to own a house or own a car. But as they grow older, they should develop the habit of saving, so that by the time they reach the end of their earning life, they have savings to live on in retirement, and live within their means.
"Buy now, pay later" worked very well for us in the 1990s, but one suspects it won’t work forever. The only thing that concerns me is that Americans are so contented, so optimistic, so unconcerned about any bumps in the road that many American households, not all of them, but many American households are very heavily extended in personal credit, a lot of credit card debt. People are paying very high prices for houses and borrowing heavily against those prices; and if we do run into a bump in the road, a recession, there are going to be a lot of households, not all of them, but many households that Ml be severely squeezed. That means we’re more vulnerable to serious financial distress than Japan is. Japan has been in financial distress for ten years, but one reason it’s been able to weather that is that the households had been very conservative, had a lot of savings, were very liquid, and were able to weather difficult times. And many American households would now be less able to do that because they are so heavily in debt. [br] Why should people learn to save as they grow older?
选项
A、People suspect "Buy now, pay later" won’t work forever.
B、People can live on saving when they are retired.
C、People want to own a house or own a car.
D、People should take their offspring into consideration.
答案
B
解析
事实细节题。文中第二段最后一句“…they have savings to live on in retirement,and live within their means”告诉我们“他们留出积蓄来过退休后的生活,量入为出”,与B选项一致。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4012395.html
相关试题推荐
OnereasonwhymanyAmericansarestillfascinatedbythefrontieristhat_____
OnereasonwhymanyAmericansarestillfascinatedbythefrontieristhat_____
OnereasonwhymanyAmericansarestillfascinatedbythefrontieristhat_____
ItseemstomethattheAmericansareahighly______people.Mostofthemliketo
Americanshaveagreatloveforinformalityandnowhereisthisbetterexpre
Americanshaveagreatloveforinformalityandnowhereisthisbetterexpre
Americanstodayhavedifferenteatinghabitsthaninthepast.Thereisawi
ItseemslikeAmericansusecreditcardsforeverything.It’saloteasiert
ItseemslikeAmericansusecreditcardsforeverything.It’saloteasiert
ItseemslikeAmericansusecreditcardsforeverything.It’saloteasiert
随机试题
WhatisProfessorFredCarrnotclearabout?A、HowIBMgetsinformationfromthe
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
PremierePro中,项目进行“生成预览”时,主要依靠()进行。A.缓存
在室内消火栓系统中,无缝钢管采用法兰连接,在保证镀锌加工尺寸要求的前提下,其管道
急性播散性脑脊髓炎的病理改变为A.中枢神经系统内广泛性胶质细胞增生 B.中枢神
甲公司2013年1月购入乙公司30%的股份并可对乙公司施加重大影响。2013年度
下列可选择性阻断5-HT受体而产生明显止吐作用的是A.昂丹司琼 B.西沙必利
1.针对青藏联网工程主题传播,公司要求在做好常规新闻传播的同时,还要全面落实“八
A
在社会主义思想发展史上,最早提到社会主义发展阶段问题的是 A.马克思B.恩格
最新回复
(
0
)