首页
登录
职称英语
The agricultural revolution in the nineteenth century involved two things: t
The agricultural revolution in the nineteenth century involved two things: t
游客
2025-03-23
40
管理
问题
The agricultural revolution in the nineteenth century involved two things: the invention of labor-saving machinery and the development of scientific agriculture. Labor-saving machinery naturally appeared first where labor was scarce. "In Europe," said Thomas Jefferson, "the object is to make the most of their land, labor being abundant; here it is to make the most of our labor, land being abundant. " It was in America, therefore, that the great advances in nineteenth century agricultural machinery first came.
At the opening of the century, with the exception of a crude plow, farmers could have carried practically all of the existing agricultural implements on their backs; by 1860, most of the machinery in use today had been designed in an early form. The most important of the early inventions was the iron plow. As early as 1790 Charles Newbold of New Jersey had been working on the idea of a cast-iron plow and spent his entire fortune in introducing his invention. The farmers, however, would have none of it, claiming that the iron poisoned the soil and made the weeds grow. Nevertheless, many people devoted their attention to the plow, until in 1869 James Oliver of South Bend, Indiana, turned out the first chilled-steel plow. [br] What point is the author making by stating that farmers could carry nearly all their tools on their backs?
选项
A、New tools were designed to be portable.
B、Life on the farm was extremely difficult.
C、Americans were traditionally self-reliant.
D、Farmers had few tools before the agricultural revolution.
答案
D
解析
本题是一道具体细节题。问作者讲农民们实际上几乎可以把当时所有的农具都背在肩上这句话的含义是什么。利用查阅式阅读法,我们可以在第二段前半部分中找到与答案相关的内容。这部分指出,在19世纪初,除了木犁之外,农民们实际上可以把当时所有的农具都背在肩上。到1860年,迄今仍在使用的大多数机械的早期形式都已经设计出来。由此我们可以推知,本题的正确答案应是D“在农业革命之前,农民们没有多少农具”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4008874.html
相关试题推荐
She______thatitwasatricktogetherinvolvedinthematter,forsheknewthe
Afterpeoplehavelearnedthatmagnetsattractthings,centuriespassed______the
HereintheUnitedStates,beforeagriculturalactivitiesdestroyedthenatu
Theagriculturalrevolutioninthenineteenthcenturyinvolvedtwothings:t
Theagriculturalrevolutioninthenineteenthcenturyinvolvedtwothings:t
U.S.researcherssuggestsleepingcanhelpusrememberthingswehavejust
U.S.researcherssuggestsleepingcanhelpusrememberthingswehavejust
U.S.researcherssuggestsleepingcanhelpusrememberthingswehavejust
U.S.researcherssuggestsleepingcanhelpusrememberthingswehavejust
U.S.researcherssuggestsleepingcanhelpusrememberthingswehavejust
随机试题
EnglishasaGlobalLanguageI.Englishisagloball
Whyisitsodifficulttofallasleepwhenyouareovertired?Thereisnoon
WhatdidsatelliteobservationsshowaboutdeforestationintheAmazon?[br][o
依据GB/T16260.2-2006《软件工程产品质量第2部分外部质量的度量》,
在行椎管穿刺时,出现第一个落空感觉,则提示穿刺针已刺破()A.棘上韧带
用于设置网页页面标题的HTML标记符是( )。
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
预制安装水池壁板缝混凝土分层浇筑厚度不宜超过( )。A.500mm B.450
关于给水排水构筑物工程所用产品的要求,符合规范的有()。A.接触饮用水的产品可
采用扩大单价法编制设备安装工程概算,其适用条件包括()。 A.初步设
最新回复
(
0
)