首页
登录
职称英语
It has never been easy to be a teenager, and it is particularly difficult to
It has never been easy to be a teenager, and it is particularly difficult to
游客
2025-03-22
46
管理
问题
It has never been easy to be a teenager, and it is particularly difficult today. The world expects us to be grown up but rarely treats us like adults; we are part of a society in which drugs are readily available but extremely dangerous; our education consists of examinations and more examinations...Is it any wonder we struggle at times?
One of the biggest problems is that parents demand mature and intelligent behavior from us, yet usually think of us as still being children. We help do a range of housework and care for sickly grandparents, but cannot watch adult movies on television. We are expected to show an interest in current affairs and get a part-time job to begin to support ourselves, but are not even allowed a say in where we go for the family holiday—never mind being allowed to holiday with our friends!
Outside the home, we have to make sure our dissatisfaction does not lead us to rebellion and to the dealers who are just waiting to sell us various drugs. Older generations had to come to terms with alcohol and cigarettes; that was easy, by comparison. We go to a club, to dance, then are faced with temptations(诱惑), peer pressures and our own desire to fit in with the crowd. There is always someone there with a designer drink, a designer smile and the latest designer drug to tempt us.
Being a teenager has never been harder
.
Of course, it has never been so hard in school either. We have so many examinations that it is difficult to keep track: SATs, GCSEs...and the practice tests that accompany them. Homework is never ending. No teacher seems aware of how much work the others are setting, and, anyway, they would not care, because they are all under orders to improve results or their own careers will suffer. [br] Why do teachers give their students a huge lot of homework and examinations?
选项
A、They have a strong sense of responsibility.
B、They intend to inspire students’ interest in learning.
C、They are demanded to improve students’ scores.
D、They intend to have students work harder in school.
答案
C
解析
此题是一道综合分析、弓j申推断类的问题。题干问为什么老师给他们的学生布置大量的作业和安排许多考试。根据文章最后一句话:似乎没有哪个老师意识到其他老师在布置多少作业,而且,无论如何,他们也不在意,因为他们都接到要提高分数的指令,否则他们自己的职业生涯将受到损害。由此我们可以看出老师给学生布置大量作业和安排许多考试的原因是上级有指令要求提高分数。因此,本题的正确答案应该是C,老师们被要求要提高学生的分数。选项A:他们有强烈的责任感;B:他们试图激励学生们的学习兴趣;D:他们想要让学生在学校里学习更刻苦;这三个选项在原文中都没有提到,均为干扰项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4008757.html
相关试题推荐
It’ssodifficulttofollowtheupsanddownsofa2-year-old.Onemomenthe
It’ssodifficulttofollowtheupsanddownsofa2-year-old.Onemomenthe
It’ssodifficulttofollowtheupsanddownsofa2-year-old.Onemomenthe
Internetpiracyisdefinedas______.[br]Itisdifficultforconsumerstodisti
James:Philhasdecidedtoquitsmoking.Kim:Again?A、It’sadifficultdecision
Moresurprising,perhaps,thanthecurrentdifficultiesoftraditionalmarri
Moresurprising,perhaps,thanthecurrentdifficultiesoftraditionalmarri
Icouldn’t______thelectureatall.Itwastoodifficultforme.A、takeonB、take
Manyofthe______professorLigaveusweredifficulttodealwith.A、assignment
Itisverydifficultforhimto______betweenblueandgreen.A、contrastB、disting
随机试题
Meetingyourpersonallivingneedsisournumberonechoice.Allofourbi
[originaltext]W:Ithinkifyouwanttogetsomeexcitementinyourlifeyouou
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyof
[originaltext]M:Hey,youlooklikeyouneedahand.Itlooksveryheavy.W:Oh
当已获得资质认定的检验检测机构,其组织机构、工作场所、关键人员、技术能力、管理体
2003年10月,《证券投资基金法》颂布,于( )实施。A.2004年6月1日
下列哪个特点与奥美拉唑不符A.在强酸性水溶液中很快分解 B.为H受体拮抗剂
下列哪一项是女性青春期开始的重要标志A.第一性征的发育 B.第二性征的出现
动态回收期和静态回收期都没有考虑超过原始投资额(或现值)的现金净流量。()
不属于氟喹诺酮类药物药理学特性的是A、抗菌谱广 B、口服吸收好 C、与其他抗
最新回复
(
0
)