首页
登录
职称英语
You’ve probably heard the reports that moderate drinking can actually be goo
You’ve probably heard the reports that moderate drinking can actually be goo
游客
2025-03-22
47
管理
问题
You’ve probably heard the reports that moderate drinking can actually be good for your heart. But before you stock up(囤积)on beer, wine, or liquor for "medicinal purposes", read the fine print.
Guidelines published by the Department of Health and Human Services define moderate drinking as no more than a drink a day for most women and no more than two drinks a day for most men. But even moderate drinking may be ill-advised as you get older.
Research shows that as you age, you absorb alcohol more readily and are more sensitive to its effects. So the number of drinks you could tolerate years ago may be too much for you now. Why? First, your body’s ratio of water to fat falls as you age, so there’s less water to dilute(稀释)the alcohol. Second, you have less blood flow to the liver and less efficient liver enzyme action, so your body doesn’t metabolize(新陈代谢)alcohol as readily.
Women need to be especially careful, since most can’t tolerate as much alcohol as men can. One reason is that they are generally smaller, and smaller people have less blood volume, so a little alcohol goes a longer way. Women also produce less of the enzyme that breaks down alcohol in the stomach before it is absorbed into the bloodstream. And they have a higher proportion of body fat, which does not absorb alcohol. The result? Drink for drink, women have 75% more alcohol in their bloodstream than men do.
Despite the caveats(警告, 告诫), there’s no doubt that, for many people, limited amounts of alcohol can help you live longer and decrease your risk of heart disease. Those who may be at risk for heart disease or stroke and those who are diabetic appear to benefit most from moderate alcohol intake(one or two drinks per day)over the course of their lifetimes.
For example, in a University of Wisconsin study of diabetic men and women with an average age of 69, the risk of death from coronary heart disease was significantly lower among moderate drinkers compared to abstainers(戒酒者). The death rate for those who had a drink a day was less than half of that for those who didn’t drink at all. [br] According to the author, ______.
选项
A、moderate drinking actually does no good to your health
B、you should not drink beer, wine or liquor for medicinal purposes
C、you should know about the guidelines for moderate drinking before you decide to drink
D、you should give up drinking alcohol as you get older
答案
C
解析
细节题。根据文章开头,作者说尽管你可能听到过有关适量饮酒对心脏有益的报道,但在你准备为“医疗目的”喝酒之前,最好先读一读以下的文字。然后作者讲了适量饮酒的标准及随着年龄增大,你能忍受的酒量会变化等。所以作者的观点是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4008412.html
相关试题推荐
Theword"bilingual"inthefirstparagraphprobablymeans______.[br]Thebest
Theword"bilingual"inthefirstparagraphprobablymeans______.[br]Accordin
"TheMeganet"is______.[br]Theword"uncensored"(Line2,Para.4)probably
IcelandliesfarnorthintheAtlantic,withitsnorthernmosttipactually______
SpeakerA:Thewind’llprobablygetuplater.SpeakerB:______A、Still,another
You’veprobablyheardthereportsthatmoderatedrinkingcanactuallybegoo
You’veprobablyheardthereportsthatmoderatedrinkingcanactuallybegoo
You’veprobablyheardthereportsthatmoderatedrinkingcanactuallybegoo
Itlookslikeaterribletigerbutactually,______ofpressedpaper,itsoftens
Marriageisbiglately;actuallyit’sunmarriagethatseemstobecapturing
随机试题
Questions14-17Thetexthas8paragraphs(A-H).Whichparagraphdoeseachofth
Wearegoingtohaveaget-togetherbeforewe__________forthesummervacation.A
BeautyandBodyImageintheMediaA)Imagesoffemalebodies
AproverballegedlyfromancientChinawaswidelyspreadintheWest:"Ifyou
若关系中的某一属性组的值能唯一地标识一个元组,则称该属性组为()。A.主键 B
按照内外一致、全程监管的原则,集中履行对银行业日常监管职责是我国银行监管进程中改
简述促进知识保持的主要方法。
某企业有一笔无法回收的应收账款,在会计核算上作为坏账被注销,而债务不变,则反映在
关于营养性巨幼细胞性贫血,错误的是 A.红细胞数比血红蛋白减少更明显
(2018年真题)混凝土工程的清单综合单价1000元/m3,按月结算,进度数据如
最新回复
(
0
)