首页
登录
职称英语
The Warranty Holdings Group, a European leader in mechanical breakdown insur
The Warranty Holdings Group, a European leader in mechanical breakdown insur
游客
2025-03-22
37
管理
问题
The Warranty Holdings Group, a European leader in mechanical breakdown insurance and a researcher and commentator on trends in motoring, says that the motorists’ world 20 years from now will be marked by more cars, more choice and more technology. Built-in safety features will increase and will include night-vision and collision-avoidance system, and monitoring devices to stop drivers falling asleep at the wheel.
A growth in tele-working and home shopping should cut the numbers of trips in a car made by most motorists and "fun" sports cars will become popular as private motoring becomes more recreational in nature.
The survey results show that despite years of research into alternative fuel sources for vehicles, no clear winner has emerged for a replacement for the conventional petrol-engined car. Gas and electricity are the best possibilities, with Toyota’s design division in Japan claiming it already has an electric car that will drive up to 250km on a single charge.
However, while electric and "hybrid" powered vehicles will be far more in evidence in the future, it will take a major technological breakthrough to steer the car industry away from its current path of gradual improvements to the petrol-driven internal combustion engine.
Professor Garel Rhys, of the Cardiff Business School in Wales, says engine fuel injection systems of the future will be far more frugal than anything that exists at the moment. "It will be like putting a pipette of petrol into the cylinders, rather than just throwing it in by the bucket load, which is almost what we do at the moment when you compare it with what could be possible. "
Some environmentalists point to the Twingo, the small car developed by France’s Renault company, to show that what could be achieved by the world’s car industry if it moved away from a trend towards bigger and more powerful cars and radically cut the fuel consumption of its products. Public opinion polls in many countries show motorists wanting access to this kind of environmentally-aware car.
A prototype environmental car, the SmILE (smaller, intelligent, lighten, efficient) has been put together by the environmental group Greenpeace. The group hopes the concept will catch on. It depends heavily on supercharging or forcing fuel mixture into the cylinders at higher than normal pressure. Some experts say this is a good way to extract high performance and high fuel efficiency from small engines.
Cutting the fuel consumption has had no negative effect on the handling or performance of the car, according to the designers. Top speed, flexibility and acceleration from the engine is as good or better than the original Twingo. They say the technology used to create the Twingo SmILE could just as easily be used on other brands of car.
What remains to be seen is whether the enthusiasm of environmental designers catches on with the dollar-driven international car industry, and whether motorists back up with their chequebooks their desire for "greener" cars. [br] The author thinks that environmentalists who are keen for environmental cars______.
选项
A、can be very optimistic
B、are more likely to be disappointed than satisfied
C、will have to be patient
D、should be cautious
答案
C
解析
细节题。根据文章最后一段,人们拭目以待的是,受金钱驱动的国际汽车工业是否理解环保设计者的热情,开车族是否舍得花钱来满足他们开“环保型”汽车的愿望。所以作者认为热衷环保汽车的人还应耐心等待。所以选C。作者没有说明他们可以非常乐观,或很可能大失所望,或应小心谨慎,所以其他三个选项都不对。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4007768.html
相关试题推荐
TheWarrantyHoldingsGroup,aEuropeanleaderinmechanicalbreakdowninsur
TheWarrantyHoldingsGroup,aEuropeanleaderinmechanicalbreakdowninsur
TheemergenceoftheEuropeanUnionhasbeenoneofthedefiningeventsoft
Theleadershould______everysuggestionworthyofcarefulconsiderationwhichis
WhentheWesternEuropeannationsrosetopowerinthe15thand16thcenturi
WhentheWesternEuropeannationsrosetopowerinthe15thand16thcenturi
WhentheWesternEuropeannationsrosetopowerinthe15thand16thcenturi
IfEuropeansthoughtadroughtwassomethingthathappenedonlyinAfrica,t
IfEuropeansthoughtadroughtwassomethingthathappenedonlyinAfrica,t
Abreakthrough(突破)intheprovisionofenergyfromtheSunfortheEuropean
随机试题
她是如何成为一名医生的呢?Howdidshebecomeadoctor?
Lowwages,chronicunemploymentandunderemploymentleadtolowincome,lackof
蛛网膜下腔出血病人一般不出现A.频繁呕吐 B.意识障碍 C.剧烈头痛 D.
以下疾病均为变态反应疾病,分别属于哪种类型 A.迟发型 B.Ⅰ型 C.Ⅱ型
全头部紧缩性或压榨样疼痛常常提示A.血管性头痛 B.丛集性头痛 C.复杂性偏
A.2岁以下 B.成年 C.3~10岁儿童 D.老年男性 E.青壮年慢性
对释义的理解正确的是()。 (A)它是控制会谈和转换话题中不大常用的
某企业进行人力资源需求与供给预测。经过调查研究与分析,确认本企业的销售额(万元)
施工定额是以()为对象编制。A.工序 B.分项 C.主要分项 D.项目
(2016年真题)准好氧阶梯式填埋施工工艺是将垃圾在不同填埋高度()A.分单元
最新回复
(
0
)