首页
登录
职称英语
If you are like most people, your intelligence varies from season to season.
If you are like most people, your intelligence varies from season to season.
游客
2025-03-21
49
管理
问题
If you are like most people, your intelligence varies from season to season. You are probably a lot sharper in the spring than you are at any other time of the year. A noted scientist, Ellsworth Huntington (1876—1974) concluded from other men’s work and his own among peoples in different climates that climate and temperature have a definite effect on our mental abilities.
He found that cool weather is much more favorable for creative thinking than is summer heat. This does not mean that all people are less intelligent in the summer than they are during the rest of the year. It does mean, however, that the mental abilities of a large number of people tend to be lowest in the summer.
Spring appears to be the best period of the year for thinking. One reason may be that in spring man’s mental abilities are affected by the same factors that bring about great changes in all nature.
Fall is the next-best season, then winter. As for summer, it seems to be good time to take a long vacation from thinking. [br] Huntington based his conclusions on______.
选项
A、records of changes in his own intelligence
B、work with peoples in different climates
C、records of temperature changes
D、all of the above
答案
B
解析
第一段第三句说:“一个著名的科学家,埃尔斯沃思·亨廷顿从别人的和自己的对于不同气候下人们的智力情况的研究中得出结论:季节和温度对我们的大脑能力有确定的影响。”由此我们可知,选项B正确,即亨廷顿得出的结论是基于对在不同气候下人们的研究工作。选项A、C、D均与文章内容不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4007122.html
相关试题推荐
Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromseasontoseason.
Somepeoplearguethatthepressuresoninternationalsportsmenandsportswo
Somepeoplearguethatthepressuresoninternationalsportsmenandsportswo
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsa
Psychologistsnowbelievethatnoisehasaconsiderableeffectonpeople’sa
Psychologistsnowbelievethatnoisehasaconsiderableeffectonpeople’sa
Psychologistsnowbelievethatnoisehasaconsiderableeffectonpeople’sa
随机试题
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Hi,Mark,it’sapretty
下列关于降水的叙述,正确的是( )A.高压控制的地区,容易形成降水 B.盛行
AB
PC活髓切断术牙髓的组织变化为A.根管内壁吸收 B.根髓固定纤维化 C.牙髓
男性,24岁。在38℃炎热气候下抢修塌方公路12小时后晕倒。主诉口渴难忍,眩晕,
承担支持农业政策性贷款任务的政策性银行是()。A.中国农业银行 B.中国农
()是石油、天然气、煤炭等产品的主要运输工具。A.公路运输 B.水运 C.
优先股票收入相对稳定,二级市场价格波动较小,适合中长期投资。()
A.念珠菌口角炎 B.托牙口炎 C.念珠菌白斑 D.鹅口疮 E.红斑型白
( )指各个投资项目之间互不关联、互不影响、可以同时并存。A.发展性投资 B.
最新回复
(
0
)