首页
登录
职称英语
Many small towns have experienced new population growth from the cities. The
Many small towns have experienced new population growth from the cities. The
游客
2025-03-21
71
管理
问题
Many small towns have experienced new population growth from the cities. These newcomers to rural America bring "big city" demands that small towns cannot afford. The following cases describe some typical towns:
Retired city people moving to Kimberling City often see wildlife close to their homes. Kelly and Bette Edgington, for example, see deer on their property. Also, they have identified more than one hundred kinds of birds around their comfortable home in the small, but fast-growing retirement town in the Ozark Mountains. Yet most of the retired people heading for beautiful rural places like this one enjoy being close to some of the convenience and activities of the cities.
Kimberling has a small shopping center, a country club and a golf course. It is less than twenty miles from the School of the Ozarks, which has cultural events. Kimberling City had only about 600 people in 1970 but has nearly doubled since then. A local planning official estimates the town’s population will reach 4 000 by the end of the 20th century.
The newcomers are demanding more paved roads, says Mrs. Edgington, the $ 50-a-month mayor. A central sewer system is needed. These services require more money, but the town does not receive enough money from taxes. Even though industries could help provide taxes to pay for these services, the town is not seeking industries.
Residents do not want industries and the traffic they bring. Most residents came to get away from the cities, and now they find the town has changed. "I came here to get away from Kansas City," says retired James Mitchell. "This was really rural when I came. Now it’s getting crowded. " [br] The present population of Kimberling City is probably______.
选项
A、600
B、1 200
C、1 800
D、4 000
答案
B
解析
本题是一道具体细节题。问现在这个吉姆柏林镇有多少人口。利用查阅式阅读法,文章第三段第三句话指出,该市在1970年只有大约600人,但现在人口几乎已翻了一番,据当地一位计划官员估计,到20世纪末,该市的人口将达到4 000人。因此,本题的正确答案应是B“600×2=1 200(人)”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4006638.html
相关试题推荐
Manysmallculturalgroupsliveinplacesfarawayfrommoderncities.Some
Manysmallculturalgroupsliveinplacesfarawayfrommoderncities.Some
Manysmallculturalgroupsliveinplacesfarawayfrommoderncities.Some
Manysmalltownshaveexperiencednewpopulationgrowthfromthecities.The
Whichofthefollowingcountrieshasenjoyedthefastesteconomicgrowthinhist
Whichofthefollowingcountrieshasenjoyedthefastesteconomicgrowthinhist
Bytheendofthiscentury,thepopulationoftheworld______,andsomaythepo
Theproportionofelderlypeopleinthepopulationissteadilygrowing______the
Theeconomyis______bygrowth,activityandchange.A、simplifiedB、justifiedC、fe
Theideaofbuilding"NewTowns"toabsorbgrowthisfrequentlyconsidereda
随机试题
(1)Whendoeshistorybegin?Itistemptingtoreply"Inthebeginning",but
Sleepiscrucialforgoodhealth.Ithelpsmemoryand【B1】______,keepsyouf
Itwasnotsolongagothatparentsdroveateenagertocampus,saidatearf
A. B. C. D.
下列哪项不符合新生儿头颅血肿的特点A.血肿在生后数小时至数天逐渐增大 B.血肿
下列关于防腐剂叙述正确的是() A防腐能力与pH值有关 B苯甲酸酯类
根据《建筑抗震设计规范》(GB50011—2010),关于建筑结构的地震影响系数
以某一特定行业或板块为投资对象的基金就是行业股票基金,如()。 A.房地产
客户的还款能力主要取决于客户的()。A.现金流 B.商品流 C.销售业绩
(2018年真题)20×7年12月15日,甲公司与乙公司签订具有法律约束力的股权
最新回复
(
0
)