首页
登录
职称英语
Motivating Forces for Today’s Employees For this part, you are allowed thirt
Motivating Forces for Today’s Employees For this part, you are allowed thirt
游客
2025-03-18
36
管理
问题
Motivating Forces for Today’s Employees
For this part, you are allowed thirty minutes to write a composition of no less than 120 words on the topic "Motivating Forces for Today’s Workers". You must base your composition on the following instructions:
(1)以下面的条形图为依据,描述现代雇员工作的主要动力因素。
(2)你的看法。
选项
答案
Motivating Forces for Today’s Employees
This graph shows the results of a survey of employees who were asked to identify the motivators that were most important to them. As is shown by the findings, money is a tried-and-true motivator, with 67% employees responding actively to "good pay". There are still 59% of employees mentions "pay tied to performance", which indicates in addition to helping to satisfy physiological and safety needs, money also help fulfill higher-level needs for a sense of achievement if it is offered in the form of a bonus. Besides, today’s employees are more likely to be motivated by a job that offers more commitments or wider scope for personal development. As the graph shows, 67% of the employees identify "chance for advancement" as an equally important motivator as money. As many as 61% of the employees are highly motivated by a job that gives "chance to develop ability". 59% of the employees think "recognition for good work" important. Half of the employees involved in the survey feel more motivated by "great deal of responsibility" in their jobs, and around 54% of the employees concerned define a motivating job as "opportunity to be creative", "chance to think independently", "interesting work" and "challenging job".
From the graph we can say that today’s employees are no longer sellers of labor. Working is not only a means to make a living, but also a means to realize one’s personal values.
解析
本题中所给的图表反映了一个调查结果。于是作者抓住这个特点,以调查报告的形式写成全文。本文的成功之处在于作者将图表中的各项指标进行分类——职员的物质需求和精神需求,并以此为线,导入数据。所以全文虽然引用了许多数据,但描写线条清晰。夹叙夹议,论证充分。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4002356.html
相关试题推荐
Lifeinsuranceisn’tfuntobuy.Itforcesyoutothinkaboutyourdeath:a
MotivatingForcesforToday’sEmployeesForthispart,youareallowedthirt
(Researchshows)thatemployees(whose)obtain(satisfaction)fromtheirjobsar
【B1】[br]【B18】A、allowedB、promisedC、ableD、willingAallowed,允许。这句话是说乔被禁止在六十天内驾
Thewriterimpliesthat______.[br]Ifapersonisnotallowedtofollowhiss
Thereporterwas(very)pleased(when)thechairman(allowed)himtoask(fewqu
Research(shows)thatemployees(whose)obtainsatisfaction(from)theirjobs(a
Forthispart,youareallowedthirtyminutestowriteacompositionOnthet
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopi
Countriesthattraditionallyneverallowedforeignstudentstostayandworklik
随机试题
IsTessaavailableforworkatthetimeslistedbelow?Writethecorrect
Althoughthedistributionofrecordedmusicwentdigitalwiththeintroductio
[audioFiles]audio_eufm_j65_001(20082)[/audioFiles]A、It’smodern.B、It’sexcitin
A.化脓性脑膜炎 B.结核性脑膜炎 C.病毒性脑炎 D.乙型脑炎 E.流
证券投资顾问的流程包括() Ⅰ.服务模式的选择和设计 Ⅱ.客户签约
通过证券交易所的证券交易,投资者持有或者通过协议、其他安排与他人共同持有一个上市
护士对急性肠梗阻患者进行病情观察时,在未出现肠绞窄前会出现A.持续性疼痛阵发性加
大学生小季有较严重的情绪困扰和社交问题。社会工作者小秦在运用心理社会治疗模式对其
下列各项属于工作规范的内容的是()。A、有关工作职责、工作活动、工作
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
最新回复
(
0
)