首页
登录
职称英语
Most people agree that taxes must be paid. Government couldn’t run without m
Most people agree that taxes must be paid. Government couldn’t run without m
游客
2025-03-18
45
管理
问题
Most people agree that taxes must be paid. Government couldn’t run without money. So people don’t argue against taxes. They just argue about how taxes should be collected.
At present the federal government works with a "progressive tax". The tax covers a percentage of people’s wages. Not everyone pays the same percentage of his salary in taxes. Taxpayers fall into different "tax brackets" depending on their income. Poor people are in a low tax bracket. They pay the smallest percentage of income in taxes. Middle income workers pay a larger percentage than the poor. And the rich fall into the high tax brackets. Few rich people like the progressive tax.
The government took a poll. Among other people, the government talked to Ray Mathers and Eve Winick.
"Let’s change to a flat rate tax," says Ray Mather. "Everyone should be taxed the same percentage. It’s fair. And it’s easy to figure out. " Mathers is president of Trig Computer Company. He makes over $ 80 000 a year.
"I don’t want a flat rate income tax," says Eve Winick. Winick is a grammar school teacher. Her school is in a poor neighborhood. She makes $ 14 000 a year. "I don’t care if it’s easier to figure out. What I want to know is, would I pay less tax?" Winick worries about her students’ parents. "Some of them can hardly support themselves. Why should they pay heavier taxes? They’re the people who need government services. "
Mathers thinks a flat rate would help in the long run. "The country could lower taxes after a while. See, if I paid fewer taxes, I’d save money. I’d put that money into my business and hire more people. Those people could pay taxes. Everybody would be better off. "
Questions: [br] Which of the following statements is not true according to the passage?
选项
A、The progressive tax is changing to a flat rate tax.
B、Some people are against the progressive tax.
C、Mathers holds an optimistic view of the future of a flat rate.
D、Some of Winick’s students’ parents belong to a low tax bracket.
答案
A
解析
第4题问按照文章内容以下哪个陈述是错的。利用查阅式阅读针对四个选项内容对照原文相关部分,我们便可找出本题的正确答案是A:“收入递进收税法”正在改成“统一费用收税法”。其他B、C、D三个答案的内容在原文中都有所体现。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4002129.html
相关试题推荐
Mostpeopleagreethattaxesmustbepaid.Governmentcouldn’trunwithoutm
Governmentreports,examinationcompositions,legaldocumentsandmostbusiness
Fiftyyearsago,wealthypeoplelikedhuntingwildanimalsforfun______sightsee
Whenwewalkedpastthetheater,therewerealotofpeoplewaitedinalonglin
Youdon’thavetoworryaboutmakingyourselfunderstandasmanypeopleherekno
ManypeopleliveinTokyothinklifeinalargecityoffersspecialadvantages.A
Encouragementthroughpraiseisthemosteffectivemethodofgettingpeople____
Alotofpeoplehavetried,but______havesucceeded.A、thefewB、afewC、someD
Veryoldpeopledoraisemoralproblemsforalmosteveryonewhocomesintoc
Canyoutellme______aboutthecitythatmakespeopleloveitsomuch?A、itis
随机试题
HepretendedtobeanEnglishman,buthisforeignaccentgavehim______.A、awayB
AdvantagesofPublicTransportA)Anewstudyconductedfor
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicWh
TheRussianairliner[originaltext]ARussianairlinerhasmadeanemergency
中断响应时间是指()。A.从中断处理开始到中断处理结束所用的时间 B.从发出
下列各项,属治法的是A.未病先防 B.治病求本 C.滋阴养血 D.扶正祛邪
有偿使用土地有多种形式,如()等.A:土地所有权买卖 B:土地使用权出让 C
对丙米嗪作用的叙述错误的是A.有明显抗抑郁作用B.能阻断M受体C.能降低血压D.
根据《无人值守变电站技术导则》,()的总告警信息应传至调控中心。(A)雷电定位系
公民甲娶妻乙,育有一子一女,"女儿丙已出嫁,儿子娶妻丁,生有一子戊,儿子于5年
最新回复
(
0
)