首页
登录
职称英语
(79) There is an English saying: "Laughter is best medicine," Until recentl
(79) There is an English saying: "Laughter is best medicine," Until recentl
游客
2025-03-16
56
管理
问题
(79)
There is an English saying: "Laughter is best medicine,"
Until recently, few people took the saying seriously. Now, however, doctors have begun to look into laughter and the effects it has on the human body. They have found that laughter really can improve people’s health.
Tests were carried out to study the effects of laughter on the body. People watched funny films while doctors checked their heart, blood pressure, breathing and muscles. It was found that laughter has similar effects to physical exercise. It increases blood pressure, the heart heating and breathing; it also works several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet. If laughter exercises the body, it must be beneficial.
(80)
Other tests have shown that laughter appears to be able to reduce the effect of pain on the body.
In one experiment doctors produced pain in groups of students who listened to different radio programs. The group that tolerated the pain for the longest time was the groups which listened to a funny program. The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce a kind of chemicals in the brain which diminish both stress and pain.
As a result of these discoveries, some doctors in the United States now hold laughter clinics, in which they help to improve their patients’ condition by encouraging them to laugh. They have found that even if their patients do not really feel like laughing, making them smile is enough to produce beneficial effects similar to those caused by laughter.
选项
A、smiling does good to health
B、laughter can be tolerated
C、there is a way to reduce pain
D、laughter can work the muscles in the feet
答案
B
解析
本题考查的是考生对细节的把握,答案对应文章第二段,笑的作用在本段都有描述,但没有提到B项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3999950.html
相关试题推荐
DoctorshaveprovedthefollowingEXCEPTthat______.[br]Doctorsholdlaughter
Theyhavefoundthatlaughterreallycanimprovepeople’shealth.他们已经发现笑真的能够改善人的
IregretIhaven’tgivenyouenoughhelp.A、sayingB、havingsaidC、tosayD、toha
______English,sheisstudyingJapaneseandFrench.A、ExceptB、ExceptforC、Besi
Untilrecently,bodyheathascausedproblemsbecauseit______.[br]According
Othertestshaveshownthatlaughterappearstobeabletoreducetheeffectof
ThereisanEnglishsaying:"laughterisbestmedicine."英国有句老话:笑是一剂良药。
(Agreatmanyteachers)(firmly)believeEnglishisoneofthe(poorest—taught)
Thedoctor(told)himthathe(shouldtake)thismedicine(one)pillat(one)ti
Hespeaks______.A、correctlyEnglishandeasilyB、aneasy,correctEnglishC、En
随机试题
HighintheMojavedesert,130milesnortheastofLosAngeles,liesavas
Theplaceofthechildinsocietyhasvariedforthousandsofyearsandhas
Caraccidentskillmorethanonemillionpeopleandinjureapproximately50
Whatistheletterfor?To______.[br]Whatkindofchancewilltheapplicant
InGermany,______.[br]By2030thegovernmentsindevelopedcountriesmayput
患儿3岁,频繁感冒和患肺炎,体检发现心前区隆起,心界向两侧扩大,胸骨左缘第2肋间
教师计划讲授余光中先生的《乡愁》,这是一首表达爱国与思乡主题的诗歌,一般来说最恰
商业银行流动性覆盖率的最低监管标准为不低于50%。()
适宜在药斗中靠近存放的饮片类型是A:形似的饮片B:相反的饮片C:相畏的饮片
(2022年真题)轨道交通建设项目的工程验收在( )进行。A.所有单位工程验收后
最新回复
(
0
)