首页
登录
职称英语
Some countries have large numbers of earthquakes. Japan is one of them. Other
Some countries have large numbers of earthquakes. Japan is one of them. Other
游客
2025-03-15
40
管理
问题
Some countries have large numbers of earthquakes. Japan is one of them. Others do not have many; for example, there are few earthquakes in Britain.
There is often a great noise during an earthquake. The earth shakes. Houses fall down. Railway lines are broken. Sometimes many people are killed in an earthquake.
Earthquakes often happen near volcanoes, but this is not always true. The centers of some are under the sea. The bottom of the sea suddenly moves. The powerful forces inside the earth break the rocks. The coast is shaken and great waves appear. These waves travel long distances and rush over the land when they reach it. (42) They are strong enough to break down houses and other buildings; sometimes they break more buildings than the earthquake itself.
What kind of buildings stands up best in an earthquake? A building with concrete walls is perhaps the best. A steel frame will make it even stronger. The frame holds the different parts together, and the walls do not easily fall. There is less chance of fire because concrete and steel do not burn. This kind of building is the safest. [br] ______has the largest number of earthquakes.
选项
A、Britain
B、Japan
C、France
D、Germany
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3998717.html
相关试题推荐
Thebraindrain(人才流失)isauniversalphenomenon,andcountriesthatdon’tf
Inthe1920sdemandforAmericanfarmproductsfell,asEuropeancountriesb
Inthe1920sdemandforAmericanfarmproductsfell,asEuropeancountriesb
Tosurviveintheintensetradecompetitionbetweencountries,wemust______the
Everycountrycriticizeswaysoflifeinothercountriesbecausetheyare______.
Everycountrycriticizeswaysoflifeinothercountriesbecausetheyare______.
Everycountrycriticizeswaysoflifeinothercountriesbecausetheyare______.
【B1】[br]【B6】A、areasB、partsC、countriesD、spacesAindifferentgeographicalar
Governmentsindrought-spreadcountriesaretakingseveremeasures.Authorities
Inhiseagernesstomakemoneyfromtrees,hehascutthemdowninlargenumbers
随机试题
Moneyreallycan’tbuyhappiness,accordingtoanewsurveyshowinglawyers
Whenthegiantbuilding______,alikelyorproperlocationwasselected.A、was
根据《民事诉讼法》的规定,对下列哪些行为的行为人,人民法院可以根据情节轻重予以罚
当发生临时报告所涉及的重大事项时,上市公司应当在最先触及的下列( )时点及时进
根据以下( )情况,可以判断保险投资基金“价格免疫”了。 Ⅰ保险投资基金有足
政府机构投资者参与证券投资的主要目的有( ) Ⅰ.调剂资金余缺 Ⅱ.实施宏
关于《中国药典》的叙述正确的是A、药典的增补本不具法律的约束力 B、由政府颁布
A.嫩蜜 B.中蜜 C.老蜜 D.蜜水 E.生蜜在蜂蜜的炼制中,适用于含
下列各项中,会导致企业实收资本或股本增加的有()。A.盈余公积转增资本
某网络计划中,工作A有两项紧后工作C和D,C、D工作的持续时间分别为
最新回复
(
0
)